Haberler

Osmaniye Valisi: Vaka artışına karşı hep birlikte mücadele etmemiz lazım

Güncelleme:

OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, kentte son günlerde koronavirüs vakalarında artış olduğunu belirterek, "Bu artışı durdurmamız, kontrol altına alabilmemiz için hep birlikte mücadele etmemiz lazım" dedi.

"Sağlık için hepimiz için" sloganıyla, 81 ilde eş zamanlı olarak, vatandaşları bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen denetimler devam ediyor. Bu kapsamda, Osmaniye'de Atatürk Caddesi üzerinden Cevdet Sunay Caddesi'ne kadar gerçekleştirilen denetimlere Vali Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

'BİZ ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ'

Denetimler sırasında vatandaşları ve esnafları sosyal mesafe, hijyen ve maske takmaları konusunda uyaran Vali Erdinç Yılmaz, "Bunu hep birlikte başarmamız lazım. En ufak bir şeyde hemen artışa geçiyor. Biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ama herkesin göstermesi lazım. Yoksa olmaz. Kurallara hep birlikte uymalıyız, uymayanları da uyaracağız, başka çaremiz yok" diye konuştu.

'DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ'

Vali Erdinç Yılmaz, denetim sonunda yaptığı açıklamada, "Koronavirüsü yenebilmemiz için bütün vatandaşlarımızın, hepimizin mutlaka kurallara uyması lazım. Kurallara uymadan koronavirüsten korunmamız mümkün değildir. İlimizde de son günlerde artış var. Bu artışı durdurmamız, kontrol altına alabilmemiz için hep birlikte mücadele etmemiz lazım. Kuralları asla gevşetmemeliyiz, bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeliyiz. Bugüne kadar bu hassasiyeti çok büyük oranda Osmaniye'de vatandaşlarımızın gösterdiklerini biliyorum. Bundan sonra da bu hassasiyetimizi sürdürmeliyiz. Bugünden sonra daha da dikkatli olmalıyız. İnşallah hep birlikte bunu yeneceğiz, yenmek zorundayız. Bu bilinçle hareket etmeliyiz" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Caddesi Koronavirüs Jandarma Osmaniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title