Haberler

OnePlus'tan uygun fiyatlı amiral gemisi!

Güncelleme:

Daha önce teknik özellikleri belli olan OnePlus 10T modelinin şimdi de fiyat etiketi ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

OnePlus, bugüne dek amiral gemisi katili olarak adlandırılan modelleriyle biliniyordu. Ancak son dönemde giriş ve orta segment modellere de yönelmeye başladı. Bununla birlikte şirketin üst segment modellerinin fiyatları da arttı. Çok yakında tanıtılması beklenen OnePlus 10T ile bu durum değişebilir. Zira cihazın amiral gemisi özelliklerine sahip olmasına rağmen bütçe dostu bir fiyat etiketiyle satışa çıkacağı söyleniyor.

OnePlus 10T fiyatı ne kadar olacak?

OnePlus 10T hakkında bugüne dek birçok sızıntı ortaya çıktı. Hatta özelliklerinin büyük bir kısmı şimdiden belli oldu. Son olarak telefonun fiyat etiketi belli oldu.

ITHome'un haberine göre OnePlus 10T; beyaz, siyah ve yeşil renkleriyle satışa çıkacak. Fiyat etiketi ise 465 ila 595 dolar aralığında olacak. Çıkış tarihi konusunda ise net bir detay yok. Ancak bu yılın ikinci yarısında gelme ihtimali oldukça yüksek.

OnePlus Nord 2T tanıtıldı: Dimensity 1300 ve dahası!

Akıllı telefon, 6.67 inç 120 Hz tazeleme hızı sunan OLED bir panelle gelecek. Ayrıca ekran altı parmak izi okuyucusuna sahip olacak.

İşlemci tarafında ise Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yer alıyor. Yonga seti; selefine göre yüzde 10 daha hızlı CPU ve GPU performansı sunuyor. Ayrıca güç konusunda yüzde 15 daha verimli. Watt başına ise yüzde 20 daha iyi AI performansı sunan işlemcinin 4 nm fabrikasyon süreciyle üretildiğini belirtelim.

Önde 16 Megapiksel selfie kamerası yer alırken, arkada f/1.8 diyafram aralığına sahip ve 1/1.5 inçlik 50 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera kurulumu karşımıza çıkacak.

Modelde 150W hızlarını destekleyen 4.800 mAh pil bir mevcut. Aynı zamanda kutudan 160W'lık bir şarj adaptörü çıkacak. Son olarak NFC ve stereo hoparlörlere sahip olacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Akıllı telefon, beklentileri karşılayacak mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title