Haberler

Nevşehir'de Vekillik İçin İstifalar

Nevşehir'de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen çok sayıda kamu çalışanı, görevlerinden istifa etti.

Nevşehir'de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen çok sayıda kamu çalışanı, görevlerinden istifa etti. Siyasi partiler arasında en fazla başvuru AK Parti'ye oldu.

Yücel Menekşe, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için belediye meclis üyeliğinden istifa etti. RTÜK'te görevli olan Derinkuyu İlçe nüfusuna kayıtlı olan İrfan Barut da görevinden  ayrıldığını açıkladı. Dışişleri Bakanlığı diplomatlarından konsolos Vahit Özdemir, Ak Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı için istifa edenler arasındra yeraldı. 12 Haziran 2011 seçimlerinde de Nevşehir'den aday adayı olan Feride Bitirim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanlığı görevinden ayrıldı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim üyesi ve Eğitim Bir-Sen üniversite temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karaaslan, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. AK Parti'den Nevşehir Milletvekili Aday adaylığına talip olan Hatay Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yener Tekeli, görevini bıraktı.

Milliyetçi Hareket Partisinden Nevşehir Milletvekili Aday adaylığını açıklayan Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur görevinden istifa etti. MHP'den aday adayı olmak için Ürgüp Belediye Meclis üyesi Dr. Kemal Erkan Ünal da meclis üyeliğinden ayrıldı.

İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Emircan Ünlü de Nevşehir MHP'den milletvekili adayı olabilmek için istifa eden isimler arasında yer aldı. - Nevşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Derinkuyu Ak Parti Nevşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title