Haberler

MÜSİAD Sakarya Şubesi'nde bayramlaşma etkinliği yapıldı

Güncelleme:

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesince bayramlaşma programı düzenlendi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesince bayramlaşma programı düzenlendi.

MÜSİAD binasında gerçekleştirilen programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek, Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Fiskobirlik Başkanı Lütfi Bayraktar, AK Parti 22 ve 23. dönem Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Fatih Savaşan, MÜSİAD 2. Dönem Başkanı Mehmet Aracı, ASKON Başkanı Engin Tumbaz, STK başkanları ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Etkinlikte konuşan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, bayramlaşmaya katılanlara teşekkür etti.

Geleneksel hale gelen bu programların birbirleriyle daha iyi kaynaşmalarına ve birliktelik kültürüne katkıda bulunduğunu aktaran Filizfidanoğlu, "Bu doğrultuda hem üyelerimizle hem de ilimizin değerli protokol üyeleriyle birlikte olarak hasbihal etmiş oluyoruz. Milletçe yardımlaşmanın doruğa çıktığı bir bayramı daha huzur içinde yaşmaktayız. Bu huzur iklimini bize sağlayan yüce Rabbimize şükrederken; bu vatan için canını feda eden şehitlerimizi de bir kez daha rahmetle anarak bütün Müslüman aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Müstakil Sanayi Ve İşadamları Derneği Milletvekili AK Parti Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title