Haberler

Muhtarlar Konfederasyonu Kuruldu

Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz, Muhtarlar Konfederasyonu Başkanlığına getirildi.

Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz, Muhtarlar Konfederasyonu Başkanlığına getirildi.

Türkiye'de muhtar örgütlenme yapısının en üst kuruluşu olan Muhtarlar Konfederasyonu kuruldu. Muhtar Federasyonu, Başkent Muhtarlar Federasyonu, Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu, Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu, İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu'nun bir araya gelerek oluşturduğu Konfederasyonun Genel Başkanlığına geçici olarak Hüseyin Akdeniz getirildi.

Muhtarlar Konfederasyonu geçici kurucular kurulu ise şöyle oluştu: Genel Başkan Hüseyin Akdeniz (Muhtar Federasyonu), Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Nas (Karadeniz Muhtarlar Federasyonu), Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Oğuz (İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu), Genel Başkan Yardımcısı Hatip Şeran (Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu), Genel Başkan Yardımcısı Erdal Çağlar (Başkent Muhtarlar Federasyonu), Genel Sekreter Behçet Uyanık (Başkent Muhtarlar Federasyonu), Genel Muhasip Sevim Özsoylu (Muhtar Federasyonu), üyeliklere İbrahim Halil Kargın (Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu), Ertuğrul Oksal (Karadeniz Muhtarlar Federasyonu).

"MUHTAR OLMAYANLAR BİZİ YÖNETEMEZ"

Muhtar Konfederasyonu'nun kurulması ile ilgili Geçici Yönetim Kurulu adına Genel Sekreter Behçet Uyanık ve Genel Başkan Hüseyin Akdeniz bir yazılı açıklama yaparak şu görüşlerde bulundular: "Muhtarlarımızı tek çatı altında toplayacak yeni teşkilatlanma modeli ile teşkilatlanma yapımızı değiştirmiş bulunmaktayız. Bu yeni model 7 bölgeyi ve 2 büyük ili kapsayacak. İlçeleri illere, illeri bölgelere, bölge federasyonlarını Konfederasyona dönüştürecek ve tüm bu oluşumları en üst çatı da Konfederasyonun bünyesi içinde toplayan bir oluşum olacaktır. Yıllardır biz muhtarları temsil eden muhtar kuruluşlarının başında, muhtar olmayanların olması artık kabul edilemez bir durumdur. Bu durumu ortadan kaldıracağını düşündüğümüz yeni teşkilatlanma modelimiz ile camiamıza daha faydalı olacağını düşünüyoruz. Bu tarih itibariyle bünyesinde Muhtar Federasyonu, Başkent Muhtarlar Federasyonu, Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu, İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu ile kurucu üyeler olarak oluşturduğumuz Muhtarlar Konfederasyonumuza, çalışmaları devam eden Ege Muhtarlar Federasyonu, Doğu Anadolu Muhtarlar Federasyonu, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu, Marmara Muhtarlar Federasyonu ve İstanbul Muhtarlar Federasyonunun katılması ile tamamlanacak bu süreç eylül ayı içinde kongresini yaparak Türkiye sivil toplum örgütleri arasında muhtarlarımızı temsilen yerini alacaktır." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Bölgesi Hüseyin Akdeniz Türkiye Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title