Haberler

Muğla turizmi Özbekistan ve Kırgızistan'dan tur operatörlerine tanıtıldı

Güncelleme:

Kırgızistan ve Özbekistan'dan gelen tur operatörü ile seyahat acentesi temsilcilerine Muğla'nın gözde turizm merkezleri gezdirildi.

Kırgızistan ve Özbekistan'dan gelen tur operatörü ile seyahat acentesi temsilcilerine Muğla'nın gözde turizm merkezleri gezdirildi.

Tanıtım çalışmaları kapsamında kentte konuk edilen yabancı turizmciler, Fethiye, Ölüdeniz, Dalaman, Dalyan ile Marmaris'teki tarihi ve doğal güzelliğe sahip yerleri yakından görme imkanı buldu.

Roxana Tur'u temsilen geziye katılan AviaStore Seyahat Acentesi Müdürü Muzaffar Kazakova, daha önce Türkiye'ye birçok kez geldiğini ancak ilk defa gördüğü Muğla'ya hayran kaldığını söyledi.

Bağımsız Devletler Topluluğu ve Orta Asya'dan turistlerin farklı bir tatil anlayışına alıştırıldığını belirten Kazakova, "Marmaris'teki tatil tarzı bizim alışageldiğimiz tatillere göre daha farklı. Katıldığımız gezi sayesinde bu bölgeyi tanıma imkanımız oldu. Bölgeyi müşterilerimize nasıl pazarlayacağımızı iyice anlamış olduk. Burası bambaşka bir Türkiye. Burada insan doğa içinde gerçekten sükunet ve rahatı buluyor." dedi.

Kazakova, Kırgızistan'ın Oş kentinden turistlerin direk uçuşla Dalaman'a geleceklerini, Ortaca, Fethiye ve Marmaris'te tatil yapabileceklerini kaydetti.

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç ise bölge turizmi için yeni pazar arayışları içinde olduklarını ifade etti.

Bu sezon farklı ülkelerden Muğla'ya turist çekeceklerini anlatan Güvenç, "Kırgızistan ve Özbekistan pazarlarında da etkin bir tanıtım yapmak için uzun zamandır çalışıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında önemli acente ve tur operatörlerinin temsilcilerini getirerek Muğla'yı tanıtıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kırgızistan Özbekistan Marmaris Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title