Haberler

Muğla - Famous Cup Yelken Yarışları Sona Erdi

Famous Cup Yelken Yarışları sona erdiMUĞLA'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 11'incisi düzenlenen Vodafone Red Famous Cup, ikinci gün yarışları ile sona erdi.

Famous Cup Yelken Yarışları sona erdi

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 11'incisi düzenlenen Vodafone Red Famous Cup, ikinci gün yarışları ile sona erdi.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından Vodafone Red'in katkıları ile Marina Yat Kulüp Bodrum'un düzenlediği Vodafone Red Famous Cup'ın ikinçci gününde de ünlü isimler profesyonel sporcularla birlikte yelken açtı. Yarışlarda 30 tekne kıyasıya mücadele verdi. Yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla yapılan yarışlar, ikinci gün müsabakalarıyla tamamlandı. 30 teknenin 20 ünlü isimle birlikte yelken açtığı yarışların ikinci etabında da kıyasıya bir mücadele yaşandı. Yarışların ikinci etabına yine sanat, spor ve medya camiasının önde gelen isimlerini konuk eden organizasyona Berk Buğra Bahadırlı, Kemal Uçar, Levent Özçelik, Koray Bilici, Burcu Binici, Özlem Kaymaz, Zeynep Mansur, Mehmet Coşkundeniz, Fulya Zenginer, Pelin Akil, Nuri Alço, Zeynep Beşerler, Uğur Kurul, Yonca Evcimik, Bülent Çetinaslan, Billur Kalkavan, Sefa Yamak, Bünyamin Sürmeli, Anıl Altan, Ercan İnan katıldı. Yelkenciler, yarışların ikinci gününde 17 millik Bodrum-Çelebi Adası- Karaada- Bodrum rotasında mücadele etti.

Yarışların birinci etabını IRC 1 kategorisinde Renault Farr Away team Özonur teknesinde yarışan Nasip Gencer ve ekibi, IRC 2 kategorisinde Easy Tiger Vodafone teknesinde yarışan Aytuğ Ürer ve akibi, IRC 3 kategorisinde Matador teknesinde Cüneyt Büyükkuçak ve Yonca Evcimik'in de içinde bulunduğu ekibi, IRC 4 kategorisinde M2 teknesinde Mustafa Tezcan ve ekibi, Destek kategorisinde ise Smyrna Sailing Fıçı teknesinde Zeynep Karadağ ve ekibi birinci tamamladı.

Yelken yarışları, bu akşam Marina Yat Kulüp Jazz Bar'da düzenlenecek ve sunuculuğunu Gani Müjde'nin üstleneceği ödül töreni ile sona erecek. Dereceye giren yarışmacılar, ödüllerini aldıktan sonra Fatih Erkoç & Zafer Çebi Orkestrasının şarkıları ve müzik ziyafeti ile yarışların yorgunluğunu atacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yonca Evcimik Bodrum Milta Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title