Haberler

Caner Erdeniz ile Evlenmeye Hazırlanan Müge Boz Kimdir?

Oyuncu Müge Boz, Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile dünya evine giriyor. Peki, Müge Boz kimdir ve kaç yaşında? Müge Boz sevgilisi ve daha fazlası haberimizde…

Hadi yarışmasının sevilen sunucusu Müge Boz, Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile evleniyor. Müge Boz kimdir ve nereli? Müge Boz hayatı, biyografisi…

MÜGE BOZ KİMDİR?

Genç oyuncu, 13 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 12 yaşındayken, babasının işi nedeniyle İzmir Karşıyaka'ya taşındılar. İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu.

Müge Boz Kimdir?

NORVEÇ'TE EĞİTİM ALDI

Modellik yapan Boz, 7 yaşında baleye başladı ve 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi aldı. Yüzme, tenis, paten, voleybol, yoga, motorsiklet gibi spor dallarıyla ilgilendi. Norveç Volda kentinde Hogskulen i Volda adlı okulun bursunu kazandı. Orada reklamcılık ve gazete fotoğrafçılığı üzerine 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri aldı.

Müge Boz Kimdir?

VOGUE GİBİ DERGİLERDE MODA RESİMLERİ YAYINLANDI

Müge Boz, 2009 yılından itibaren birçok markanın reklam filmlerinde yer aldı. Ayrıca Vogue, Tempo, Marie Claire, Women's Health, İnstyle gibi dergilerde moda resimleri yayınladı. Müge Boz, 2013 yılında senaryosunu Birol Güven'in yazdığı, yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı "Aşk Emek İster" dizisinde başrolde bulundu.

Caner Erdeniz ile Evlenmeye Hazırlanan Müge Boz Kimdir?

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDE OYNADI

2013 yılında "Bu İşte Bir Yalnızlık Var" adlı sinema filminde oynadı. 2014 yılındaki TRT 1 dizisi, "Gurbette Aşk" dizisinde yer aldı. "Arka Sokaklar" adlı dizisinde oynayan Boz, 2014 yılının Temmuz ayında "Ece Dündar" isimli komiser olarak rol almaya başladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title