Haberler

MSK Urfa, Bakan Çelik'ten Destek İstedi

Güncelleme:

Memleket Spor Kulübü (MSK) Urfa Bayan Basketbol Takımı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i ziyaret etti.

MSK Urfa Bayan Basketbol Takımı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i ziyaret ederek Urfa'da spor alanında daha fazla yatırım yapılması için destek istedi.

MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, Şanlıurfa'da spor salonları ile semt sahalarının artması yönünde Bakan Çelik'ten destek istedi. Çelik ise, bu konunun çözülmesi için gerekli birimlere talimat vereceğinin sözünü verdi.

MSK Urfa Kulüp Başkanı A. Gökhan Gökmen, Basketbol Şube Sorumlusu Vedat Yurum, Sportif Direktör Mehmet Leblebicioğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Büyükfırat ve Cengiz Bakır, Başantrenör Atilla Keskin ve Bayan Basketbol Takımı oyuncuları Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti.
MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökmen, 3. Lig'e yükselen Bayan Voleybol Takımı ve 2. Lig'de Play-Off oynayan bayan basketbol takımı ve kulübün genel durumları ile ilgili Bakan Faruk Çelik'e bilgi verdi.

GÖKMEN: SEMT SAHALARI VE SPOR SALONLARI YETERSİZ

Şanlıurfa'da semt sahalarının ve kapalı spor salonlarının yetersiz oluşundan dolayı Urfa'da sporcu yetişmediğini dile getiren Gökmen, kentte gerekli yatırımların yapılması durumunda hem çocukların topluma kazandırılacağını hem de kötü alışkanlıklardan ve her türlü yanlış işlerden ayıklanacağını söyledi.

Türkiye'de hızla artan uyuşturucu illetinin Şanlıurfa'da da görüldüğünü vurgulayan Gökmen, bu tür sportif faaliyetlerin desteklenmesi durumunda bu kötü alışkanlıkların da sona ermesini beklediklerini kaydetti.

ÇELİK, MSK URFA'YI TEBRİK ETTİ

Bakan Faruk Çelik ise, yeni kurulmasına rağmen ilk sezonlarında başarılı işlere imza atan MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen ve yönetimini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Maddi ve manevi olarak MSK Urfa Kulübünün yanında yer alacağının sözünü veren Bakan Çelik, Şanlıurfa'da da spor salonları ve semt sahalarının artması için çalışmalarda bunacağını söyledi.

Memleketspor Kulübünün salon sporlarına verdiği desteğin kendisini mutlu ettiğini bildiren Çelik, "Bu Şanlıurfa'mız için gurur verici bir durumdur. MSK Urfa sporcularının, başarılara imza atması konusunda özverilerini gördüm. Biz elimizden gelen desteği sunacağız. Takıma ve yöneticilere başarılar diliyorum" dedi.

'BELEDİYELERE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR'

Şanlıurfa'da genç nüfusun çok fazla olduğuna da dikkat çeken Bakan Çelik, "Bu gençlere sahip çıkılması noktasında belediyelerimize de büyük görevler düşüyor, Bizler belediyelerimizin gerek gençler için gerekse de kentle ilgili diğer hazırlamış olduğu projelerine destek sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. İnşallah bundan sonra yapacağımız yatırımlarla birlikte gençlerimizin önünü tamamen açacağız" şeklinde konuştu. Ziyaretin ardından MSK Urfa Kulübü tarafından Çelik'e kulübün anısına plaket, forma ve kaşkol hediye edildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title