Haberler

MOBBİNGE UĞRADIĞINI İDDİA EDEN AVUKATA BELEDİYEDEN 'UYARMA' CEZASI

Güncelleme:

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, düzenlediği basın toplantısında, kendisine mobbing uygulandığını iddia ederek, cumhuriyet savcılığına şikayette bulunan belediye avukatı H.N. ile ilgili açıklama yaptı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, düzenlediği basın toplantısında, kendisine mobbing uygulandığını iddia ederek, cumhuriyet savcılığına şikayette bulunan belediye avukatı H.N. ile ilgili açıklama yaptı. Özcan, H.N.'nin siyasi kumpas kurmak için başını açtığını ve kendisine bu konuda baskı yapılmış gibi imaj çizmek istediğini öne sürerek, şunları kaydetti:

"Ben başını açtı, diye bir kadın belediye çalışanına uyarı cezası verdim; başını açtı, diye. Yıllardır tesettürlü çalışan bir belediye çalışanı bayan başını açtı, diye bu uyarı cezasını verdim. Bunu altını çizerek söylüyorum. Bu arkadaşımız bizi daha önce bizi defalarca şikayet etti. Önce müdürleri sonra da beni etti. Ben gidip ifade verdim. Bir seferinde 'Sayın Cumhurbaşkanı'm; Tanju bey size o kadar kin duyuyor ki bu duyduğu kinden dolayı ben tesettürlüyüm, diye bana mobbing uyguluyor' yazmış. Bunu yazan bir hanımefendi aniden bir süre sonra başını açıyor. Kendisine yazılı olarak 'Size bir baskıda ya da telkinde bulunan bir amiriniz, çalışma arkadaşınız oldu mu" diye sordum. Tek cümle, 'Kişisel tercihim' yazmış. Tekrar sordum, 'Bakın size bu konuda başınızı açın, diye baskı yapan bir personel, bir amir varsa onlar hakkında disiplin işlemi yapacağım' dedim. Tekrar cevap verdi. 'Hayır, kişisel tercihim' diye cevap verdi. Sen hem beni hem de arkadaşlarımı şikayet edeceksin 'Benim başım kapalı, diye bana mobbing uygulanıyor' diyeceksin bu iddialarını ispatlayamayacaksın hem de aniden başını açacaksın. Burada çok tehlikeli bir siyasi kumpas vardı. Ben de gerekçeli olarak bu kişiye bu uyarı cezasının niye verildiğini yazdım. Evet, başını açtığı için bu cezayı verdim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tanju Özcan Cumhuriyet Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title