Haberler

MIUI 13 güncellemesi bir Xiaomi modeline daha geliyor!

Güncelleme:

Xiaomi, MIUI 13 arayüzünün dağıtımına devam ediyor. Son olarak bir Xiaomi modeli daha MIUI 13 güncellemesi alıyor.

Google'ın Android 13'ü tanıtmasıyla güncelleme çalışmaları hız kazandı. Xiaomi de beta sürecine giren yeni sürümü kendi yazılımına entegre etmek için çalışmalara başladı. Diğer taraftan Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesi uyumlu cihazlar için yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak ülkemizde de satılan orta segment bir telefon, çok yakında mevcut sürümü alacak.

POCO M4 Pro 5G yakında MIUI 13 güncellemesi alacak

Xiaomi, Global ROM'a sahip POCO M4 Pro 5G için MIUI 13 yayınlamaya hazırlanıyor. İlk olarak kutudan Android 11 tabanlı MIUI 12.5 arayüzüyle çıkan akıllı telefonun alacağı güncelleme V13.0.0.12.SGBMIXM yapı numarasıyla gelecek.

2022 yılı, Xiaomi için tam bir kabusa döndü!

MIUI 13'ün ilk etapta mi Pilot kullanıcıları için yayınlanacağını belirtelim. Herhangi bir sorun çıkmaması halinde bir süre sonra genel kullanıma açılacak. 2021'in sonlarında tanıtılan cihazın önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen MIUI 13.5 arayüzünü de alması muhtemel.

POCO M4 Pro 5G teknik özellikler

Ekran: 90Hz yenileme hızını destekleyen 6.6 inç LCD ekranİşlemci: MediaTek Dimensity 810RAM: 4/6 GBDepolama: 64/128 GB (microSD kart ile 1 TB'a kadar)Arka Kamera: 50+8 MegapikselÖn Kamera: 16 MegapikselPil: 5.000 mAh (33W hızlı şarj)Yazılım: Android 11 tabanlı MIUI 12.5Diğer: Yana monte edilmiş parmak izi tarayıcı, IR sensörü, 3.5 mm kulaklık jakı, Stereo hoparlörler, FM Radyo

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Xiaomi'nin MIUI 13 güncelleme politikası nasıl? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Google Xiaomi Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title