Haberler

Milletvekili Durmuşoğlu, Kadirli ve Sumbas'a yapılacak projeleri değerlendirdi

Güncelleme:

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli ve Sumbas'ta yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli ve Sumbas'ta yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Durmuşoğlu, Kadirli Ahmet Topaloğlu Uygulama Oteli'nde düzenlenen toplantıda, köy yollarıyla ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı.

Sumbas ve Kadirli'ye bağlı köylerin ana yollarını tamamladıklarını ifade eden Durmuşoğlu, Özel İdare aracılıyla 2021'de 42 köye 113 kilometre beton yol, 140 kilometre de asfalt yol yaptıklarını belirtti.

Durmuşoğlu, Kadirli'de yapımı devam eden Savrun Barajı projesi tamamlandığında elektrik üretimiyle sulama maliyetinin düşeceğini, 217 bin 880 dekar arazinin ise sulamaya açılacağını dile getirdi.

Devam eden ve yapılacak projelerle ilgili de bilgi veren Durmuşoğlu, kamu yatırımlarının Osmaniye ve ilçelerine gelmesi konusunda ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mücahit Durmuşoğlu Ahmet Topaloğlu Milletvekili Osmaniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title