Haberler

"Milleti Omuzlarında Taşıyanlar, Millet Tarafından Omuzlarda Taşınır"

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Refahiye İlçesinde Önceki Gün Hayatını Kaybeden İl Genel Meclis Üyesi Kaya Çakır'ın Cenazesine Katıldı.

REFAHİYE'DE CENAZEYE KATILAN BAKAN YILDIRIM :

ULAŞTIRMA Bakanı Binali Yıldırım Refahiye ilçesinde önceki gün hayatını kaybeden İl Genel Meclis Üyesi Kaya Çakır'ın cenazesine katıldı. Cenaze namazı sırasında duygulanan ve namazın ardından gözlerinin yaşardığı gözlenen Bakan Yıldırım, burada yaptığı kısa konuşmada " Milleti omuzlarında taşıyanlar millet tarafından omuzlarda taşınırö dedi

DHMİ'ye ait özel uçakla sabah saat 10.00 sıralarından Erzincan havaalanına inen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, karayolu ile kent merkezine 67 kilometre uzaklıktaki doğduğu ilçe olan Refahiye'ye gitti. İlçe merkezine 4 kilometre uzaklıkta bulunan Pınaryolu köyüne giden Bakan Yıldırım, Salı günü sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 67 yaşındaki , evli ve 4 çocuk babası İl Genel Meclis Üyesi Kaya Çakır'ın yakınlarına başsağlığı diledi. Öğlen namazının Pınaryolu köyü camisinde kılınmasının ardından cenaze namazı için saf tutan Bakan Binali Yıldırım'ın oldukça üzgün olduğu görüldü. Cenazeye Bakan Yıldırım'ın yanı sıra Erzincan Valisi Abdülkadir Demir, Erzincan Belediye Başkanı Ak Partili Yüksel Çakır, Ak Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Refahiye Kaymakamı Mehmet Makas İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun , meclis üyeleri, belde ve ilçe belediye başkanları, ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından kısa bir konuşma yapan Ulaştırma Bakan Binali Yıldırım, İl Genel Meclis Üyesi Kaya Çakır'ı son yolculuğuna uğurladıklarını belirterek " Milleti omuzlarında taşıyanalar millet tarafından omuzlarda taşınır. Çok güzel bir söz. Tam da Kaya Çakır'a göre bir söz. Ömrünü memleketini, insanının hizmetine adamış bir vakıf insanını bugün son yolculuğuna uğurluyoruz. Ne mutlu ona ki, ne mutlu onun sevdiklerine, yakınlarına ki dünyada yaptıklarının karşılığını işte bu uğurlamada görüyoruz, hissediyor, yaşıyoruz. Allah rahmet eylesinö dedi.

Konuşmanın ardından Bakan Yıldırım'ın bir süre omuz verdiği İl Genel Meclis Üyesi Kaya Çakır'ın cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title