Haberler

Meral Okay'ın Cenaze Namazı Bebek Camiinde Kılınacak

Bır süredir akciğer kanseri tedavisi gören Meral Okay'ın cenazesi Salı günü Bebek Camiinde öğle namazına müteakip kılnacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığında defnedilecek.

53 yaşında akciğer kanserinden hayatını kaybeden senarist söz yazarı ve oyuncu Meral Okay'ın Sarıyer Baltalimanı'ndaki evi taziyeye gelenlerle doldu taştı. Oyuncu Ozan Güven, Atilla Saral, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Melike İpek Yalova, Özgü Namal, Bekir Aksoy taziye için Okay'ın evine geldi.

AYAKABILARI KAPININ ÖNÜNE KONULDU

Sabaha karşı Sarıyer Baltalimanı'ndaki evinde hayatını kaybeden Meral Okay'ın evinin bulunduğu İhsanpaşa Yalısı önüne ayakabıları konuldu. Bu arada son günlerde durumu ağırlaşan Okay'ın tedavi gördüğü bakım ünitesi de özel hastane görevlileri tarafından evden çıkarıldı. Okay'ın evinden çıkarılan cihaz, yatak ve tekerlekli sandalye görevliler tarafından araca konularak götürüldü.

" YAMAN ABİYE KAVUŞTU "

İhsanpaşa yalısında bulunan evine Okay'ın tanıdıkları ve oyuncu arkadaşları taziyeye geldi. Taziyeye gelen Ozan Güven çıkışta Okay'ın kaybettiği eşine kavuştuğunu belirterek, " Yaman abiye kavuştu. Allah rahmet eylesin " dedi. Oyuncu Engin Altan Düzyatan ise, " Çok hakkı var üzerimde gerçekten. Allah mekanını cennet yapsın " diye konuştu.

Okay'ın tiyatro oyuncusu olan ve Bizimkiler dizisiyle tanınan eşi Yaman Okay ise, 1993 yılında pankreas kanserinden hayatını kaybetmişti. Meral Okay'ın cenazesi Salı günü öğle namazına müteakip Bebek Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verilecek .

PÇK-ÜÇ (MK) - İstanbul / Sarıyer

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zincirlikuyu Meral Okay Sarıyer Bebek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title