Haberler

Menemen Belediyespor-Gümüşhanespor Notları

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup play off çeyrek final ilk maçında Gümüşhanespor'u konuk eden Menemen Belediyespor'un taraftarı stada sığmadı.

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup play off çeyrek final ilk maçında Gümüşhanespor'u konuk eden Menemen Belediyespor'un taraftarı stada sığmadı. 1200 kişi kapasiteli İlçe Stadı tıklım tıklım dolarken, onlarca futbolsever ise dışarıda kaldı. Bazı taraftarlar maçı evlerin çatılarından ve otobanın kenarından takip etti.Yönetimin 10 TL olarak açıkladığı bilet fiyatlarını 1 TL'ye düşürdüğü belirtildi.

KAREOGRAFİ GÖSTERİSİ

Takımlarını bu kritik mücadelede yalnız bırakmayan Menemen Belediyesporlular kapalı tribünde kareografi gösterisi de yaptı. Sarı lacivertliler kareografiye Belediye Başkanı Tahir Şahin, Teknik Direktör Suat Kaya ve futbolcuları resmederek, "Menemen gol gol gol, şampiyonluk geliyor" yazısını yazdı. Menemen Belediye bandosu, karşılaşmaya gelenleri coşturdu. Yaklaşık 50 Gümüşhanesporlu futbolsever de kendilerine ayrılan bölümde takımlarını destekledi. Belediye Başkanı Tahir Şahin de büyük bir heyecanla müsabakayı izledi.

5 DEĞİŞİKLİK

Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, normal sezonun son haftasında Karşıyaka ile oynanan maçın ilk 11'inden 5 değişiklik yaparak Gümüşhanespor karşısına çıktı. Deneyimli teknik adam, stoperde Gökhan Sinanoğlu'nun yerine Hikmet'e, orta alanda Abdullah'ın yerine Erman'a, Tayfun'un yerine Mustafa'ya, Murat'ın yerine İbrahim'e, forvette ise Serkan'ın yerine Mert Hakan'a şans verdi. Tecrübeli golcü Gökhan Ünal, yedek soyundu. - Menemen

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menemen Belediyespor Gümüşhanespor Suat Kaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title