Haberler

Mayın Patlamasında Gözünü Kaybeden Üsteğmen Evlendi

Şırnak'ta mayın patlamasında sağ gözünü kaybeden, sol gözünde ise yüzde 70 görme kaybı oluşan 28 yaşındaki üsteğmen Mehmet Güler, memleketi Aydın'da, 22 yaşındaki Gülser Dana ile dünyaevine girdi.

Şırnak'ta mayın patlamasında sağ gözünü kaybeden, sol gözünde ise yüzde 70 görme kaybı oluşan 28 yaşındaki üsteğmen Mehmet Güler, memleketi Aydın'da, 22 yaşındaki Gülser Dana ile dünyaevine girdi. Vali Erol Ayyıldız ile Aydın Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, nikaha katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Şırnak Çakırsöğüt Özel Harekat Taburu'nda tim komutanı olarak görev yaptığı 2012'de, Namaz Dağı Sori Tepe Mevkii'nde mayın patlaması sonucu sağ gözünü tamamen kaybeden, sol gözü ise yüzde 70 görme kaybına uğrayan ve malulen emekli olan Jandarma Üsteğmen Mehmet Güler, yakınlarının tanıştırdığı Gülser Dana ile memleketi Aydın'da evlendi.

Akarsu Park Restoran'da gerçekleşen düğün törenine Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Aydın Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, Aydın İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Emre Furat, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlığı Kurmay Başkanı Jandarma Kurmay Albay Hakan Öztürk, Aydın Jandarma Helikopter Filo Komutanı Harun Ünlü, Gazi Güler'in annesi Ayşe Güler, gelinin annesi Emir Ayşa Dana ve babası Yaşar Dana ile yakınları katıldı. Geçen 7 Eylül'de nişanlandıklarını belirten çift, düğün boyunca gönüllerince eğlendi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erol Ayyıldız Mehmet Güler Şırnak Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title