Haberler

Mardin'de PKK'lı teröristlerle çatışma: 1 asker şehit (5)

ŞEHİT ÖNEK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Mardin'in Derik ilçesi kırsalında, operasyon sırasında, güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Muhammet Önek (27), memleketi Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Uzman Çavuş Muhammet Önek'in cenazesi, Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki Şehit Jandarma Üstçavuş İlker Düzova Kışlası'ndaki törenin ardında helikopter ile Gaziantep'in İslahiye ilçesine getirildi. İslahiye 106'ncı Garnizon Komutanlığında  askerlerin omuzlarında helikopterden alınan şehidin cenazesi, Nurdağı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Burada helallik alınan şehit için Muşit Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Gaziantep Valisi Davut Gül, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüseyin Pekmez, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İslahiye Kaymakamı ve Nurdağı Kaymakam vekili Muhammed Lütfi Kotan, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Nejat Koçer, Ahmet Üzer, CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan vekili Osman Toprak, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ile şehidin ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende ayakta durmakta güçlük çeken şehidin annesi Pakize Önek ve Babası Ökkeş Önek gözyaşı döktü. Cenaze namazını şehidin amcası Kazım Önek, sandalyede kılarken, ayakta durmakta zorlanan Baba Ökkeş Önek'e ise Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak destek verdi. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna kapanan yakınları uzun süre gözyaşı döktü. İl Müftüsü Ahmet Çelik tarafından öğle namazından sonra kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin tabutunu omuzlarına alan yakınları ve vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla terör örgütü aleyhine sloganlar atı. Önek ailesinin 3 çocuğunun en büyüğü olduğu öğrenilen Şehit Uzman Çavuş Muhammet Önek, ilçe mezarlığındaki şehitlikte gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kadir ÇELİK-Ramazan TUNCER/NURDAĞI (Gaziantep), -


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Nurdağı PKK Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title