Haberler

Manisaspor hazırlıkları başladı

Güncelleme:

2.Lig kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kocaeli Birlikspor'u hafta sonu önemli bir sınav bekliyor.

Son üç maçını kazanarak lider Manisaspor'un yedi puanla arkasında yer alan Kocaeli Birliskpor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Son üç haftadır aldığı seri galibiyetlerle ligde Manisaspor'un hemen arkasında şampiyonluğu kovalayan Kocaeli Birlikspor, deplasmanda lider Manisaspor ile karşılaşacak. Bir nebze şampiyonluk mücadelesi niteliğini taşıyan karşılaşmada, deyim yerindeyse dananın kuyruğu bu maçta kopacak. İnegöl, Eyüp ve Tarsus galibiyetleriyle iyi bir çıkış yakalayan Kocaeli Birlikspor, Manisaspor deplasmanın ardından üst üste iki maçını evinde oynayacak. Ankara Demirspor ve Tepecikspor ile evinde karşılaşacak olan Kocaelispor'da hedef üç maçı da kazanarak, zirveden kopmamak.

Tarsus İ.Y. galibiyetinin ardından verilen bir günlük izinin ardından yeşil siyahlı futbolcular, Manisaspor maçının hazırlıklarına Alparslan Türkeş tesislerinde başladı. İdmana sakatlığı devam eden golcü futbolcu Abdullah Halman'ın dışında tüm futbolcular eksiksiz katıldı. Teknik direktör İsmet Taşdemir idman öncesi futbolcularla kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Düz koşuyla başlayan idman, toplu çalışmalarla devam etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlaya Teknik direktör İsmet Taşdemir, Üç haftadır üst üste kazanmalarının takım açısından iyi olduğunu ve takımın güveninin arttığın belirtti. Taşdemir," Tarsus maçı bizim açımızdan zorlu oldu. Her ne kadar oyun düzenimizi bozmaya yönelik bir oyun ortaya koysada Tarsus iyi mücadele eden bir ekip. Bu ligde daha öncede söyledim. Her takım, her takımı yenebilir. Zor bir lig, kesinlikle sırlamaya aldanmamak lazım. Bizim açımızdan zor bir maç oldu. Maçı kazandığımız için mutluyuz."dedi.

Hafta sonu Manisaspor'la oynayacakları zorlu deplasmanla ilgili olarakta açıklamalarda bulunan Teknik direktör İsmet Taşdemir," Manisaspor ligde zor yenilen, ve şuana kadar da üç maçta yenilgi alan bir takım. Bildiğiniz gibi bu yenilgilerden birini de ilk yarıda bize karşı aldı. Evinde ise Manisaspor'un sadece bir yenilgisi bulunuyor. Manisa'da oynayacağımız karşılaşma gerçekten çok zorlu geçecek. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Futbolcularıma güveniyorum. "dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisaspor İnegöl Tarsus Eyüp Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title