Haberler

Manisa liseliler, minik öğrencilere kitap okudu

Güncelleme:

Liseliler, minik öğrencilere kitap okudu

MANİSA Valiliği tarafından kitap okuma kültürünün gelişmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan 'Manisa her yerde okuyor' projesi kapsamında, Kula'da lise öğrencileri, anasınıfı öğrencilerine kitap okuyarak hikayeler anlattı.

Manisa Valiliği'nin MANEP 2023 vizyonu projelerinden biri olan 'Manisa her yerde okuyor' projesi kapsamında Kula Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlkokulu anasınıfı öğrencilerini ziyaret etti. Anasınıfı öğrencilerine kitaplar okuyan lise öğrencileri, minik öğrencilere hikayeler de anlattı. Lise öğrencileri ile keyifli vakit geçiren anasınıfı öğrencilerinin neşesi yüzlerinde okundu. Proje kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Ali Okumuş, projenin tüm öğrenci kesimleri için oldukça faydalı olduğuna değindi. Minik öğrencilere okumanın öneminden bahseden Okumuş, Manisa Valiliği tarafından kitap okuma kültürünün gelişmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan 'Manisa her yerde okuyor' projesi kapsamında, bizde Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, minik öğrencilerimizi ziyaret ettik ve onlarla hoş vakit geçirdik. Minik öğrencilerimiz, ağabey ve ablalarını dikkatle, sabırla ve merakla dinledi. Okulumuz öğrencileri, minik yavrularımıza okumanın faydaları ve güzelliklerini anlattı. Okumak gerçekten çok önemlidir. Okuyan insan her zaman başarılı olur. Her zaman iyi bir vatandaş, iyi bir çocuk, iyi bir ağabey ve abla olur. Bu yüzden projenin oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Biz de Kula'da bu projeyi tüm hızıyla devam ettirmeye çalışıyoruz dedi.

Minik öğrenciler ile birlikte güzel vakit geçirdiklerini ifade eden 11'inci sınıf öğrencisi Neriman Kıratlı, Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisiyim. Manisa Valiliği'nin MANEP 2023 projesi kapsamında minik öğrencilerimize hikaye kitapları okuduk. Oldukça verimli bir etkinlik oldu diye konuştu.

Projenin hem kendileri hem de minik öğrenciler için faydalı olduğunu ifade eden 11'inci sınıf öğrencisi Koray Gündoğdu da, Manisa Valiliği tarafından başlatılan proje kapsamında, bizde lise öğrencileri olarak anasınıfındaki kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Onlara kitaplar okuduk, hikayeler anlattık ve çeşitli etkinlikler yaptık. Gerçekten güzel bir proje dedi.

Etkinlik, minik öğrencilerin sorularını yanıtlamanın ardından Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Ali Okumuş ve Müdür Başyardımcısı Mehmet Vapurcu'nun minik öğrencilere hediyeler vermesi ile son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kula Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title