Haberler

Manisa'da 248 Bin Öğrenci Karne Aldı

Manisa'da 248 bin öğrenci karne aldıManisa'da, 1132 okulda okuyan 248 bin 607 öğrenci, karnelerini alıp, yarıyıl tatiline çıktı.

Manisa'da 248 bin öğrenci karne aldı

Manisa'da, 1132 okulda okuyan 248 bin 607 öğrenci, karnelerini alıp, yarıyıl tatiline çıktı.

Manisa genelinde 1132 okulda 248 bin 607 öğrenci ve 18 bin 100 öğretmen tatil sevinci yaşadı. Karne dağıtımı için Şehzadeler ilçesi Kazım Karabekir Anaokulu ile Kazım Karabekir Ortaokulu'nda tören düzenlendi. Karne törenine Manisa Vali Yardımcısı Volkan Köksal, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Kazım Karabekir Ortaokulu Müdürü Nail Karacar, Kazım Karabekir Anaokulu Müdürü Akın Şentürk ve veliler etkinliğe katıldı. 104 öğrencinin eğitim gördüğü anaokulda minik öğrenciler, Vali Yardımcısı Volkan Köksal ve protokol üyelerine çiçek verdi. Minikler, öğretmenleri eşliğinde yaptıkları birbirinden güzel gösterilerle alkış aldı. Vali Yardımcısı Köksal ve protokol üyeleri, minik öğrencilerin gelişim belgelerini takdim etti. Protokol üyeleri daha sonra 560 öğrencinin eğitim gördüğü Kazım Karabekir Ortaokulu'na geçerek özel öğrencileri de ziyaret etti. Ardından sınıflara giderek öğrencilere karnelerini verdi. Son olarak öğrencilerle birlikte sıralara oturularak toplu fotoğraf çekitirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kazım Karabekir Şehzadeler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title