Haberler

Malkara'dan kısa kısa

Güncelleme:

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Yurdakul, sağlık çalışanlarının insan sağlığını ve hayat hakkını korurken, hastalarını tedavi etmek için de fedakarca çalıştığını belirtti.

Yurdakul, sağlık çalışanlarına hediye takdim etti.

Sağlık çalışanları bu anlamlı gün yaptıkları ziyaret için Yurdakul'a teşekkür etti.

57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkan Yurdakul'u ziyaret etti

Çanakkale Savaşları'nda gösterdiği kahramanlıkla destan yazan 57. Alay'ın ruhunu yaşatmak amacıyla kurulan 57. Alay Yürüyüş Komitesi Üyeleri, Malkara Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, komite üyeleri 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamaları programı hakkında Yurdakul'a bilgi verdi.

Başkan Yurdakul da 57. Alay Yürüyüş Komitesinin her zaman destekçisi olduğunu belirtti.

Komiteyi belediyede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yurdakul, 57. Alay ruhunun nesilden nesile aktarılması gerektiğini vurguladı.

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe Malkara Belediyesini ziyaret etti

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Muratlı Belediye Başkan Yardımcıları Aysun Yıldızoğlu, Ufuk Gençtürk, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ersin Kaçar ve Ahmet Nazif Balcı da yer aldı.

Ziyaret sonunda Başkan Tepe, Yurdakul ve beraberindekiler ilçeyi gezdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ulaş Yurdakul Tıp Bayramı Çanakkale 14 Mart Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title