Haberler

Madrigal, Garanti BBVA ile Sesini Aç'ta

Güncelleme:

Garanti BBVA'nın, pandemiden en fazla etkilenenler arasında yer alan müzik sektörüne destek vermek amacıyla İpek Atcan'ın sunumuyla hayata geçirdiği "Garanti BBVA ile Sesini Aç" sezon finalini alternatif rock grubu Madrigal ile yapıyor.

Grup, ilk albümünün ilk canlı performans kaydını "Sesini Aç" için gerçekleştirirken, yine ilk kez genç trompet sanatçısı Dilan Balkay ile "Neden Diye Sorma" ve "Hepsi Kafamda" şarkılarında aynı sahneyi paylaştı.

2007 yılında Kocaeli'nde kurulan Madrigal, vokalde Anıl Erdem Cevizci, gitarda Ceyhun Kaan Karakaş, klavyede Burak Emir Kamacı, basgitarda Kaan Alıcı ve davulda Sanlı Akgün'den oluşuyor. 2010 yılında İstanbul'a gelerek 2014'e kadar cover şarkılar söyleyen ve birçok etkinlikte sahne alan grup, 2014 yılından sonra kendi şarkılarını bestelemeye başladı. Grup, 2015 yılında ilk EP'si "Neden Diye Sorma" yı yayınladı. Bunu, "Sonunda", "Yapboz", "Kelebekler", "Seni Dert Etmeler" ve "Aynadaki Görüntün" isimli teklileri izledi. Madrigal ilk albümü "Neogazino" yu ise Nisan 2021'de dinleyicileriyle buluşturdu.

Pandemi döneminde de kültür sanata verdiği desteği sürdüren Garanti BBVA'nın, sanatçılara yeni üretimler yapacakları alanlar sağlamak için Youtube'da hayata geçirdiği müzikli sohbet serisi "Garanti BBVA ile Sesini Aç", Ekim ayından itibaren müzikseverleri sevdikleri sanatçılarla buluşturmaya devam edecek.

Osman Demir
Haberler.com - Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title