Haberler

Lokantaya dezenfeksiyon kabininden geçerek giriyorlar

Güncelleme:

ERZURUM'da bir işletmeci lokantasının girişine dezenfeksiyon kabini kurdu.

ERZURUM'da bir işletmeci lokantasının girişine dezenfeksiyon kabini kurdu. Lokantaya gelen müşteriler ateşlerini ölçtükten sonra kabinin içine girerek püskürtülen ilaçlarla dezenfekte olduktan sonra masadaki yerlerini alıyor.

Covid-19 salgınında zaman zaman vaka sayılarının arttığı Erzurum'da merkez Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'ndeki bir işletmeci, lokantasının girişine dezenfeksiyon kabini kurdu. Lokantaya giren müşteriler, masalarına geçmeden önce kabin üzerindeki ateş ölçer noktaya alınlarını uzatarak ateşlerini ölçüyor. Müşteriler daha sonra kabine girerek püskürtülen ilaçlarla dezenfekte olduktan sonra masalarına geçerek siparişlerini veriyor. İş yeri sahibi Halil Özcan, koronavirüs salgını sebebiyle üst düzeyde tedbir aldıklarını söyledi. Özcan, "Koronavirüs salgını sebebiyle üst seviyede tedbir alıyoruz. Gelen müşterilerimizin sağlığına büyük önem veriyorum. İlçe belediye başkanımız belirli aralıklarla işletmemizi dezenfekte ettiriyor biz de vatandaşımızı daha sağlıklı bir ortamda misafir edebilmek için dezenfeksiyon kabini kurmaya karar verdik. Müşterilerimiz lokantaya geldikleri vakit önce ateşlerini ölçüyoruz. Ateşleri normal çıkan müşterilerimiz dezenfeksiyon kabininden geçerek üzerlerindeki mikroplardan arınıp içeri giriyor. Ayrıca bütün masalarda el dezenfektanı bulundurarak hijyene de dikkat ediyoruz" dedi. Dezenfeksiyon kabini uygulamasından müşterilerinin memnun olduğunu ifade eden Özcan, bazı vatandaşların, kabini x-ray cihazına benzettiklerini belirtti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Palandöken Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title