Haberler

SPOR Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg'un Antalya kampı devam ediyor

Güncelleme:

SPOR Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg'un Antalya kampı devam ediyorNamık Kemal KILINÇ / SERİK,(DHA)- Fransa Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg'un teknik direktörü Julien Stephan, "Süper Lig, çok kaliteli bir lig. Burak Yılmaz ve Zeki Çelik kısa sürede Fransa ligine alıştılar ve çok iyi oynuyorlar.

SPOR Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg'un Antalya kampı devam ediyor

Namık Kemal KILINÇ / SERİK,(DHA)- Fransa Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg'un teknik direktörü Julien Stephan, "Süper Lig, çok kaliteli bir lig. Burak Yılmaz ve Zeki Çelik kısa sürede Fransa ligine alıştılar ve çok iyi oynuyorlar. Türkiye'de genç, güçlü ve kaliteli çok futbolcular var. Avrupa'da rahatlıkla oynayacaklarını düşünüyorum" dedi.

Fransa Ligue 1'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Strasbourg, milli takım arasında Serik ilçesindeki Belek Turizm merkezinde kamp çalışmaşlarına devam ediyor. Teknik direktör Julien Stephan yönetiminde 6 Şubat Pazar günü sahasında Nantes ile oynayacağı maçının hazırlıklarını sürdüren futbolcular; antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı.

"MONACO, LİLLE GİBİ BÜYÜK KULÜPLER ARKAMIZDA"

Geçtiğimiz sezon takımın başına geçen Julien Stephan, takımının ligdeki konumunu değerlendirdi. Geçen sezon ligi 15'inci sırada bitirdiklerine anlatan Stephan, "Bu sezon 4'üncü sıradayız. Beklentilerimize bakarak daha daha iyi konumdayız. Monaco, Lille gibi büyük kulüpler arkamızda. Bütçe olarak onlar bizden daha ileride olan o kulüplerinin önünde olmak bizim için çok gurur verici" dedi.

Futbolculuk ve antrenörlük arasındaki farklar sorulan Stephan, "Her ikisi de çok iyi bir meslek. Ama yaptığım antrenörlük çok daha dolu bir meslek. Teknik olarak da dolu dolu bir meslek. Antrenörlük yaptığım için mutluyum" ifadelerini kullandı.

"SAHALAR VE TESİSLER ÇOK GÜZEL"

Antalya'da yaptıkları kampın çok iyi geçtiğini belirten Stephan, "Antalya'da beklediğimizden çok daha iyi servis aldık. Çalışanlar dört dörtlük kişiler. Güneş var. Sahalar ve tesisler çok güzel. Türkiye'de beklentimizin çok üzerinde bir kamp yapıyoruz" diye konuştu.

Türk futbolundan ve Fransa'da top koşan Türk futbolculardan bahseden Stephan, "Türk ligi çok kaliteli bir lig. Burak Yılmaz ve Zeki Çelik kısa sürede Fransa ligine alıştılar ve çok iyi oynuyorlar. Türkiye'de genç, güçlü ve kaliteli çok futbolcular var. Avrupa'da rahatlıkla oynayacaklarını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Strasbourg, 6 gün süren kamp çalışmalarını yarın yapacağı antrenmanın ardından tamamlayıp Fransa'ya gidecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burak Yılmaz Strasbourg Fransa Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title