Haberler

Lale Devri Dizisi 78. Bölüm Fragmanı

Çınar ve Yeşim sonunda evlenmişlerdir! Yeşim mutluluktan uçarken, bu manzaraya daha fazla dayanamayan Toprak, Ahmet’in kollarında bayılır. Lale Devri izle.

Çınar ve Yeşim sonunda evlenmişlerdir! Yeşim mutluluktan uçarken, bu manzaraya daha fazla dayanamayan Toprak, Ahmet’in kollarında bayılır. Ahmet ve Okan, fenalaşan Toprak’ı gelin odasına götürürler. Bu sırada odanın önünden geçen Zümrüt, Toprak’ı karşısında görünce hayatının şokunu yaşayacaktır. Çınar Berk’in hastalığını öğrenen Necip çok üzülür. Zümrüt’le teşhis konulana kadar kadar bu sırrı beraber saklamaya karar verirler. Çınar, Toprak’ı özlemektedir. Yeşim ise Çınar’la yakınlaşmanın yollarını arar. Ancak şoke edici bir haber, Çınar ve Yeşim’in dünyasını allak bullak edecektir! Yenilgiyi kabul eden Toprak İstanbul’dan gitmeye karar verir. Ahmet Toprak’a son anda ulaşır! Ancak Toprak gitmekte kararlıdır. Ahmet, Toprak’ı ikna etmek için şoke edici bir teklifte bulunacaktır.

Yeni bölümü ile 9 Haziran 2012 Cumartesi günü Fox ekranlarında.

Lale Devri dizisinin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri.

Yönetmen: Yasin Uslu

Senaryo: Eylem Canpolat, Sema Ergenekon

Oyuncular: Ali Aykut Yılmaz, Sertaç Tartan, Selen Soyder, Açelya Elmas, Gökhan Atalay

Filmin Türü: Dizi, Drama, Romantik,

Orijinal Adı: Lale Devri

Yapımcı Firma: Avşar Film

Yapım Yılı: 2010

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: Fox

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Toprak Lale Devri Fox Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title