Haberler

La Casa de Papel: Kore, Netflix'te yayınlandı!

Güncelleme:

La Casa de Papel: Kore, açıklanan yayın programı dahilinde Netflix'teki yerini aldı. Peki dizi, orijinal yapımın yerini tutabilecek mi?

La Casa de Papel, 2017 yılında İspanya'nın Antena 3 kanalında yayın hayatına başladı. Pilot bölümde 4.5 milyon izlenme sayısıyla dikkatleri üzerine çeken dizi için işler ilerleyen bölümlerde pek de iyi gitmedi. Günden güne izlenmeleri ve popülaritesi düşen yapımın ikinci sezonu iptal edilirken, Netflix sahneye çıktı ve dizinin yayın haklarını satın aldı.

Hatta Antena 3'ün iptal kararının ardından Alba Flores ve Alvaro Morte gibi oyuncular veda mesajları bile yayınlaşmışlardı. Ancak dizi, Netflix çatısı altına girdikten sonra küllerinden doğdu ve dünya genelinde bir fenomen haline geldi. 2021 itibariyle de hikayesini tamamladı ve final yaptı. Tabii soygun heyecanı burada bitmedi. Zira La Casa de Papel: Kore, Netflix'te yayınlandı.

La Casa de Papel'in Kore versiyonu, Netflix'te yayında

La Casa de Papel: Kore, açıklanan yayın programı dahilinde Netflix'teki yerini aldı. Tabii ilkini izleyenler için ikincisi biraz garip gelebilir. Zira orijinal yapımdaki Profesör, Berlin, Denver, Nairobi, Rio ve Tokyo dahil neredeyse tüm karakterler, Kore versiyonunda da karşımıza çıkıyor.

La Casa de Papel: Kore'nin Netflix sayfasında "Bir grup hırsız, Kuzey ve Güney Kore'nin ortak darphanesini ele geçirince polis, rehineleri kurtarıp hırsızları ve gizemli olan elebaşlarını yakalamak için harekete geçer." ifadeleri kullanılıyor.

Netflix, reklamlı aboneliği onayladı! Fiyatı ne?

Dizinin kadrosunda; Yoo Ji-Tae (Profesör), Park Hae-Soo (Berlin), Lee Won Jong (Moskova), Kim Ji-Hun (Denver), Jang Yoon-Ju (Nairobi), Park Jung-Woo (Rio), Kim Ji-Hun (Helsinki) ve Lee Kyu-Ho (Oslo) gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu ise Ryu Yong-jae, Kim Hwan-chae ve Choe Sung-jun yazdı.

Tabii dizide yakından tanıdığımız bazı isimler de bulunuyor. 2021'e damga vuran Squid Game'de karşımıza çıkan Park Hae-soo ve Lost dizisiyle üne kavuşan Yoon-jin Kim gibi isimler de yeni yapımda yer alıyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce dizi, orijinal yapımın yerini tutabilecek mi? Yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

İspanya Pilot Kore Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title