Haberler

Kütahya Şehidi 800 Nüfuslu Köyde Binlerce Kişi Uğurladı

Irak'ın kuzeyindeki operasyonlar sırasında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yaşar Çakır, memleketi Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Çayırbaşı köyünde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Irak'ın kuzeyindeki operasyonlar sırasında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yaşar Çakır, memleketi Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Çayırbaşı köyünde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Annesi Hediye Çakır, şehit oğullarını tabutuna sarılarak 'Şehit olmayı çok istedi, kahraman olmayı çok istedi. Cennette bizi de al yanına' diye gözyaşı döktü. 800 nüfuslu köyde şehidi son yolcuğuna binlerce kişi uğurladı. Irak kuzeyindeki Hakurk bölgesi Kevet üs bölgesine, sızma girişiminde bulunan PKK'lı teröristlere çıkan çatışmada şehit olanlar askerlerden Piyade Uzman Çavuşlar Yaşar Çakır, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından karayoluyla Van'a oradan da özel uçakla dün gece memleketi Kütahya'ya getirildi. Şehit Yaşar Çakır için memleketi Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Çayırbaşı köyünde cenaze töreni yapıldı. Buradaki törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Ak Parti milletvekili İshak Gazel, Ahmet Tan, CHP milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Kütahya Emniyet Müdürü Hasan Çevik, şehidin babası Kadir Çakır, ağabeyi Aziz Çakır, yakınları ve yaklaşık 3 bin kişilik binlerce kalabalık katıldı.

'ŞEHİT OLMAYI ÇOK İSTEDİ'

Altıntaş ilçesine bağlı Çayırbaşı köyü camiye getirilen Yaşar Çakır'ın Türk bayrağına sarılı cenazesine sarılan anne Hediye Çakır, 'Ne kadar güzel bir evlat yetiştirmişim, hem dünyada mekanımı yaptı, hem de ahirette mekanımı yaptı. Vatan sağ olsun. Şehit olmayı çok istedi, kahraman olmayı çok istedi. Cennette bizi de al yanınaö diyerek gözyaşı döktü. Şehidin babası Kadir Çakır ise 'Vatan sağ olsun, bizde şehit olmaya hazırızö dedi. Köy camiinde kılınan öğle namazının ardından şehit bekar ve 4 yıllık asker olan şehit Yaşar Çakır, askerlerin omuzlarında götürüldüğü mezarlıkta toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Piyade PKK Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title