Haberler

KPSS Önlisans Sınavı Sona Erdi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) gerçekleştirilen, KPSS'nin önlisans mezunlarına yönelik oturumu Siirt'te sona erdi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) gerçekleştirilen, KPSS'nin önlisans mezunlarına yönelik oturumu Siirt'te sona erdi.

Siirt Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde ÖSYM'ce gerçekleştirilen sınava öğrenciler, eşleri, anneleri ve yakınlarıyla geldi.

Sınava girenlerin yakınlarından bazıları okulun bahçesinde çocukları, eşleri, yakınları için dua etti.

Saat 09.30'da başlayan sınavda adaylara, 120 sorudan oluşan genel yetenek ve genel kültür testleri için 120 dakika süre verildi.

Metin Çiçek sınavının iyi geçtiğini ifade ederek, "2010 KPSS'de FETÖ'nün parmağı vardı ama devletimiz bu işe el koydu. Devletimize güveniyoruz, inşallah bunların hakkından gelecektir." dedi.

Bu sınavda artık haksızlık olmayacağını dile getiren Mehmet Aydın da, "Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) parmağı olmayan bir sınava girdik. Geçmişte sınavlarda FETÖ'nün parmağı vardı ama artık haksızlık yok. Herkes hak ettiğini elde eder." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

KPSS Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title