Haberler

Kozmetiğin büyüsü Adana'da Ücretsiz güzellik

Güncelleme:

Cilt bakımından makyaj malzemelerine, aksesuarlardan banyo ürünlerine çok sayıda markanın, binlerce seçeneğini bir arada sunan Sephora'da açılışa özel ücretsiz makyaj uygulamaları ve indirim fırsatları sunuldu.

Daha çok moda, daha çok lezzet, daha fazla keyif ve eğlence temasıyla yenilenen Adana Optimum Alışveriş Merkezi, bakımına ve güzelliğine özen gösteren ziyaretçilerini kozmetikte dünya markalarını aynı çatı altında toplayan Sephora ile buluşturdu. Sephora'nın Optimum şubesinin açılış kurdelesini firmanın Genel Müdürü Beyhan Figen, Satış Direktörü Levent Tamer, Pazarlama Müdürü Gökçen Akyol Yamaner, Bölge Müdürü Vahit Kayacı ve Mağaza Müdürü Yeliz Sevinç alkışlar eşliğinde kesti.

SEÇKİN MARKALAR SEPHORA'DA

Sephora farklı ve yenilikçi konsepte sahip mağazasında Givenchy, Chanel, Dior, Yves Saint Laurent, Lancome, Armani, Estee Lauder, Guerlain gibi lüks kozmetik markalarını tüketiciyle buluşturdu. Amerika ve Avrupa'nın en çok tercih edilen markalarından Benefit, Nars, Make Up For Ever, Nails Inc., GlamGlow, Beauty Blender, Strivectin, Rexaline, Erborian, Clarisonic da Sephora'nın raflarındaki yerini aldı.

Optimum ziyaretçileri, Sephora'nın açılışa özel indirimli ürün ve ücretsiz makyaj uygulamasından yararlanmak için birbirleriyle yarıştı. Sephora markalı seçili rujlar açılışa özel 21 Şubat'a kadar sadece 10 TL fiyatla hanımların beğenisine sunuldu. Kozmetik uzmanları da açılış gününe özel olarak Yves Saint Laurent Nude makyaj uygulamasını, bayanlara ücretsiz tatbik etti.

ADANALILARIN HİZMETİNDE OLMAKTAN MUTLUYUZ

Sephora Genel Müdürü Beyhan Figen, Optimum'da Adanalıların hizmetinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Beyhan Figen, "Adana'nın ve Optimum Alışveriş Merkezi'nin potansiyeline inanıyoruz. Yeni mağazamızda Adana'da bilinirliğimizi arttırmak ve tüm Adana halkıyla kucaklaşmak istiyoruz" dedi.
Sephora, "Sadakat Programı" ile White Kart ve Black Kart sahiplerine avantajlarla dolu büyüleyici bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gökçen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title