Haberler

Köşker'den Gaziler ve İnönü'ye Müjde!

Güncelleme:

Gaziler'de sergi ve sertifika heyanı

GESMEK Gaziler Mahallesi kurs merkezinin yılsonu sergisinin açılış kurdelesini protokol ve kursiyerlerle birlikte kesen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ; Gaziler ve İnönü mahallelerine hitap edecek bilim ve sanat merkezinin müjdesini verdi.

72 KURSİYERE SERTİFİKA

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)'te yılsonu sergileri Gaziler Mahallesi kurs merkezi sergi açılışıyla devam ediyor. Kadın üst giysileri dikimi, iğne oyası, el nakışı branşlarında yıl boyunca eğitim gören 72 kursiyere sertifikalarının da takdim edildiği sergi açılışına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, başkan yardımcısı Engin Güzel, AK Parti İlçe yöneticileri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kursiyerlerin aileleri katıldı.

HÜNERLERİNE HÜNER KATIYOR

Kurs merkezinde eğitimini tamamlayan kursiyer Füsun Özkan'ın teşekkür konuşmasıyla başlayan programda selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, GESMEK'in her yıl bir kat daha büyüyen büyük ve hünerli bir aile olduğunu dile getirdi. GESMEK'e her yıl başvuran binlerce Gebzelinin hünerlerine hüner kattığını, meslek edindiğini dile getiren Başkan Köşker, Gebzelilerin GESMEK kursları sayesinde yeni çevre ve dostluklar edindiğini de sözlerine ekledi.

KÖŞKER'DEN MÜJDE

İstasyon Mahallesi'nde yapımı devam eden ve GESMEK kurslarının da aynı çatı altında süreceğine değinen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gaziler ve İnönü mahallelerine hitap edecek bilim sanat merkezi kazandıracaklarının müjdesini verdi. Arapçeşme mahallesine de bilim sanat merkezi kazandıracaklarını paylaşan Başkan Köşker, eğitim alanında Gebze'nin markası haline gelen GESMEK'in idari, eğitimci kadrolarını kutladı. Kursiyerleri de başarılı çalışmalarından ötürü tebrik eden Başkan Köşker, serginin açılış kurdelesini protokol ve kursiyerlerle birlikte kesti. Kursiyerlerin sergideki ürünleri konuklardan beğeni topladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Engin Güzel Ak Parti Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title