Haberler
Güncelleme:

Köpeği kürekle vura vura öldüren caninin ilk ifadesi! Savunması da olay kadar korkunç

Konya'da Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir görevlinin elindeki kürekle köpeklere vurarak ölümlerine neden olduğu görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında 2 kişi tutuklandı. Kürekle köpeğe vuran şahıs ifadesinde kendisini korumak istediğini belirtip, "Köpek bana saldırdı. Ben de kendimi korumak için köpeğe panikle birkaç kez kürekle vurdum. Bu olayla ilgili 3 günlük sağlık raporum bulunuyor." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (32)

Vahdettin Bayram:

bu yıl 24 insanımızı öldüren sahipsiz sokak köpeklerinin itlaf edilmesini istiyorum...sokakta çocuklarımızın can güvenliği kalmadı..

136
130
yanıtYanıtla
Bulut Yalçın:

Vahdettin emin ol o hayvanlar sen ve senin gibi 10 binlerce insandan daha faydaları var bu dünyaya

yanıt65
yanıt39
Vahdettin Bayram:

arslanlarda faydalı o zaman onları da sokağa salalım...o köpekler senin çocuğunu öldürse böyle konuşmazsın...

yanıt40
yanıt52
Haydar:

Aynı olay chp li Belediyede olsaydı belediye başkanı baş suçlu ve sorumlu ilan edilmişti.Parti ayrımı yapılmadan soruşturma açılmalı en ağır ceza verilmelidir. Yazık değilmi oda bizim gibi bir can

109
87
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Ne alaka da burada partizanlık yapıyorsun adamlar normalde iyi bişi yapmış ama yanlış insanlarla iyi bişi yapmaya çalışmışlar uygulama doğru insanlar kötü bunları işe alanlar sorgulanmalı sadece

yanıt18
yanıt15
İbrahim Genç:

Bu görüntüleri savunmuyor. Ama yolda başı boş gezerken köpeklerin saldırısına uğrayıp yaralanan ve ölen insanlar için hesap kime sorulacak?

147
47
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Bir çocuk,bir bebek suçlu dahi olsa nasıl ki ona vahşi davranmaya vicdanimiz elvermiyorsa,arkadaşlar hayvanlar da bebek ve çocuklar gibidir.lütfen onlara çok merhametli olalim.Onlarin olmadığı bir dünyanın ne anlami var

157
13
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

bir beldede bir çocuk köpekler tarafından katlediliyorsa o beldenin yöneticisini ve bunu savunanları cinayetten yargılamalı...

116
53
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Şiddet kime yapılırsa yapılsın yanlış...Bu tepkilerin, insan hayatı sözkonusu olduğunda da, köpekler tarafindan parcalanan çocuklar, oldugunda da , terörist pkk lilarada gösterilmesini bekliyoruz...Sonuçta insanda candır da..

81
57
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

terörist insan degildir!

yanıt89
yanıt15
Wonder Woman:

Sevda gül yorumuna sesli güldüm :D Güzel dedin

yanıt19
yanıt3
Onemli Degil:

Hayvana, insana , pkk ya siddet mi olmasin demek istediniz , tam anlayamadim ?

yanıt0
yanıt0
Gökhan Altaylı:

O acı olay yaşanırken çevrede bulunan insan kılıklı şahıslar neden müdahale etmediler de izlemekle kaldılar? Bence o izleyenlerde tutuklanmalı.

113
25
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Hayvanlar daha savunmasız canlilardir,kürekleri yok,silahlarını yok,uyuşturucu igneleri yok zehirli etleri yok,sadece bazen saldırgan oluyorlar onun sebebi de yine insanlar olsa gerek.suçu hayvanlara yıkanları kınamak gerek

99
11
yanıtYanıtla
Mülayim sert:

Aynı olay istanbul Büyükşehir Belediyesi hayvan barınağında olsa imamoğlu başsuçlu ilan edilmiş yapan kişi chpli olsa linç kampanyası başlatmışlardı.Ama şahıs ve belediye başkanı Akpli olunca ses yok.

69
26
yanıtYanıtla
O Z:

Bu açıklamanın neresi olay kadar korkunç? Bu onyargı ve etiketlemeden bir an önce kurtulmak gerek. Olay çok vahim ama talihsiz bir iş kazası gibi duruyor. Bende bir hayvan severim.

26
67
yanıtYanıtla
Haydar:

Hayvan sevdiğin iş kazası demenden belli oluyor o hayvanda senin gibi bir can sana aynı şeyi yapsalar odamı iş kazası olacak

yanıt54
yanıt14
benbenolalı:

şu görüntüleri objektif izleyen hiçbir insanın iş kazası teshisini koyamayacağı bir bakış açınız var. anca hayvan sevgisi cümlesini kuran ama cümlenin ne anlama geldiğini bilmeyen ve yaşamayan biri bunu söyleyebilir.

yanıt25
yanıt4
Halit:

köpeklere çare bulunsun

73
17
yanıtYanıtla
Babilya :

Barınakta veteriner yokmu? yalancı sığınacak liman arama.

76
10
yanıtYanıtla
İsmail Tuncel:

Yalan soyluyor

79
6
yanıtYanıtla
Ahmet kocabıçak:

bu katliama sessiz kalma TÜRKİYE

69
10
yanıtYanıtla
Sukru Karaca:

ne beddua aldınız varya, buda iki cihanıda yakmanıza yetecektir eminim, yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin.

70
7
yanıtYanıtla
Sukru Karaca:

hayır bide herkes hiçbişey yokmuş gibi bakıyorya aklım almıyor, nasıl bukadar insan görünümlü yaratığı orada biraraya toplayabildiniz bravo.

71
5
yanıtYanıtla
Kelaloğlu:

Kimin kime saldırdığı belli. Allahtan görüntü var.

58
5
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Peki ifadesi alınırken polise saldirmiş polis kürekle vurmuşmu ??

53
6
yanıtYanıtla
Babilya :

Arkadaşlar burada da parti güdümüne gitmeyin .Burada kötü yorum yapmayın . Oradaki can Allahın verdiği bir emanet. O emanete zulümün karşılığını Ahirette hesabını vereceksin. Tabiki inananlar için.Ohayvanorada yatarkeno saldırıyor .

46
4
yanıtYanıtla
Ercan Bulut:

Vahdettin denen kişi sen Allah'a inanıyor musun ha sana kalsa bütün hayvanlar öldürülsün bu dünyada sadece insanlar kalsın demi seni ve senin gibileri Allah a havale ediyoruz

39
3
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Dunyada 200 Ulke Var..16 - 17 tane ulkede Devlet Kurumlari Hissediliyor..185 Ulkede Sokak Hayvanlari Var..Biz Hangi gruptayiz ?

29
12
yanıtYanıtla
virtueslife:

bu insanlarda vicdan yok hayvanı öldürmenin insan öldürmeden farkı yok bunları sokağa salmayın.hayvan haklarındaki cezalar artırılmalı hayvan saldırıp insan koruyosa kendini az ceza almalı ama durduk yere hayvan öldürenlerin cezaları acilen artırılmalı.

4
0
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Barınak ta çalışan veteriner bir arkadaşım var. O da çok şaşkın bu şahsın yaptığına. Barınak ta bunun dışında asla böyle bir olay olmamış. Hayvanlara çok iyi bakılıyor, iyi davranıyorlar. Ben de görünce şok oldum.

0
4
yanıtYanıtla
kerem Turan:

Oturan senin soy adın mı kardeş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title