Haberler

Kişiye özel taşıma hizmeti veren YOLO hizmet ağını genişletiyor

Güncelleme:

Anlık çağrı teknolojisi ile Türkiye'de kişiye özel taşıma hizmeti veren YOLO, günümüzün en önemli problemleri arasında yer alan trafik ve park yeri sorununa çözümler bulmayı hedefliyor. Özellikle pandemi döneminde öne çıkan sağlıklı ve güvenli ulaşım talebi doğrultusunda hizmet ağını genişlettiğini duyuran şirket, 2021'de 1 milyon sürüşü aştığını duyurdu. Şirket, İstanbul ve Ankara'nın ardından Bodrum'da da hizmet vermeye başladığını kaydetti.

Çolakoğlu Metalurji ve Egegaz'da Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve aynı zamanda YOLO Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Çolakoğlu, YOLO'ya olan talebin özellikle pandemi döneminde öne çıkan sağlıklı ve güvenli ulaşım beklentisiyle daha da arttığını belirtti. Hizmet ağının genişlediğini ifade eden Çolakoğlu, "İstanbul ve Ankara'nın ardından Bodrum'da da YOLO ile kişiye özel taşıma hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Pandemi koşullarında YOLO ile, sadece bu yıl 1 milyon sürüşü aştık. Bu, bizim ve YOLO'nun gelişimine katkı sağlayan herkes için büyük bir gurur kaynağı. Emeklerimizin karşılığını kullanıcılar nezdinde böylesine olumlu sonuçlarla görmek bize mutluluk veriyor" dedi.

PANDEMİDE GÜVENLİ ULAŞIMIN ÖNEMİ ARTTI

Özellikle büyük şehirlerde yoğun trafik nedeniyle çok vakit harcanırken, ek olarak park sorunları da yaşandığını belirten Haydar Çolakoğlu şunları söyledi:

"Yoğun trafik ve park yeri sorunlarına karşı YOLO ile kullanıcılara kaliteli, hesaplı ve rahat bir ulaşım alternatifi sunuyoruz. Yaklaşık bir buçuk yıldır süren pandemi döneminde de kullanıcıların sağlıklı ve güvenli ulaşım ihtiyacının öne çıktığını görüyoruz. Biz de kullanıcıların bu yöndeki taleplerini ve beklentilerini sunduğumuz hizmetlerle en iyi şekilde karşılamaya devam ediyoruz."

PANDEMİ DÖNEMİNDE YOLO'YA TALEP ARTTI

Şirketin verilerine göre, pandemi döneminde hem vakit kaybetmeden hem de hijyen koşullarına uygun araçlarla park sorunu yaşamadan ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlerin YOLO'yu tercih etmelerinde önemli bir artış oldu. İstanbul'da özellikle Boğaz hattında talep yoğunluğu artarken, Bebek, Hisar ve Kuruçeşme'den kullanıcıların da sıklıkla YOLO'yu tercih ettiği kaydedildi.

"DAHA FAZLA BÜYÜYECEĞİZ"

Bugüne kadar kullanıcılardan gelen olumlu geri dönüşler sayesinde önümüzdeki dönemde YOLO'nun hizmet verdiği bölge sayısını ve sürücü sayısını daha da artırmayı planladıklarını dile getiren Haydar Çolakoğlu, "Dileyen herkes eğer yeterliliği varsa web sitesinden sürücü olmak için başvuruda bulunabiliyor. Hizmet verdiğimiz taşıt sayısını artırdıkça daha fazla büyüyeceğiz. Çünkü sektörde bu alanda bir boşluk var. Nüfus sayısında da böylesine bir artış olduğu sürece bu hizmete olan talebin artacağını öngörüyoruz. Ayrıca önümüzdeki yıllarda Türkiye'de uygulamaya aldığımız YOLO ile yurtdışına da açılmayı planlıyoruz" diye konuştu.

GİRİŞİMCİLERE ÖRNEK BİR HİZMET

Tamamen yerli ve yasal bir uygulama olan YOLO, ulaşımın gelişmesine ve trafiğin azalmasına katkı sunarken aynı zamanda KDV ve Kurumlar Vergi ödemeleriyle de kayıt dışı kalan birçok seyahatin kayıt altına alınarak vergilendirilmesini sağlıyor. YOLO'nun hukuksal alt yapısı, bu yönüyle de yenilikçiliğe açık birçok girişimciye rol model oluyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title