Haberler

Kırklareli gündem haberleri... Kırklareli'nde asayiş

Güncelleme:

Edinilen Kırklareli haberine göre Kırklareli'nde jandarma bölgesinde geçen ay çeşitli suçlara karışan 82 şüpheli gözaltına alındı.

Kırklareli'nde jandarma bölgesinde geçen ay çeşitli suçlara karışan 82 şüpheli gözaltına alındı.

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlama Mücadele Şubesi ekiplerince sorumluluk alanında 1-30 Eylül tarihleri arasında organize, mali, kaçakçılık, uyuşturucu ve siber suçlar kapsamında 43 olaya müdahale edildi.

Uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında bir ayda 915 bin 330 Hint keneviri, 15 bin 304 gram kubar esrar, 60 gram metanfetamin, 1500 litre kaçak içki, 950 şişe ile 8 kilogram tütün, 6 bin 450 dolu makaron (filtreli sigara kağıdı), 26 muhtelif kazı malzemesi, 15 tarihi eser, 2 dedektör, 2 jeneratör, 2 hilti ve 50 sahte bandrol ele geçirildi.

Suça karıştığı iddiasıyla 82 şüpheli gözaltına alınarak, ilgili adli makamlara sevk edildi.

Açıklamada, vatandaşların huzur ve güveni için jandarma ekiplerinin mesai mefhumu gözetmeksizin suç işlenmesinin önlenmesi ve suçluların yakalanması çalışmalarına devam edildiği kaydedildi.

Eylül ayında 286 suç olayı aydınlatıldı

Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekipleri, eylül ayında sorumluluk alanlarında meydana gelen 286 çeşitli suçları çözdü.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, 1-30 eylül tarihlerinde 72 kişilere karşı, 43 mal varlığına karşı, 22 topluma karşı, 7 millete ve devlete karşı, 134 takibi gereken, 8 kabahat olmak üzere 286 olay meydana geldiği bildirildi.

Suçların yüzde 100 aydınlatma başarısı elde edildiği ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Ayrıca 2022 yılının ilk 9 aylık döneminde ise yapay zeka yeteneklerinin aktif olarak kullanıldığı çalışmalar neticesinde meydana gelen toplam 187 hırsızlık olayının da tamamı çözülerek yüzde 100 başarı seviyesi sürdürülmüştür. Alınan tedbirler neticesinde evden hırsızlık, kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık, inşaattan hırsızlık, otodan hırsızlık, büyükbaş ve küçükbaş hayvan hırsızlığı olaylarında yüzde 28 azalma sağlanmıştır."

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Jandarma Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title