Haberler

Kilis'te Polis Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanacak

Güncelleme:

Kilis'te Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Kilis'te Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Polis Haftası kapsamında kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, polis teşkilatının vatanın, şanlı bayrağın, kadim milletin, milli ve manevi değerlerin teminatı olduğunu belirtti.

Emniyetin müdürlüğünün devletinin emrinde ve vatandaşının hizmetinde olduğunu aktaran Kurt, sahada asayiş, terör, güvenlik ve uyuşturucu konularında suç ve suçlularla etkin mücadelenin yanında KADES, UYUMA, SİBERAY, NARKOREHBER gibi sosyal sorumluluk projelerinde ve bilgilendirme faaliyetlerinde de çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Kuruluş yıldönümü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini dile getiren Kurt, şunları kaydetti:

"Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına personellerimizle katılım sağladık. Bugün itibariyle de şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret edeceğiz. Cuma günü şehitliği ziyaret ederek akabinde Kayabaş Cami'sinde ebediyete intikal etmiş şehitlerimiz için mevlit programı düzenleyeceğiz. Aynı gün akşam Polisevi'nde şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile iftar yemeğinde bir araya geleceğiz. Cumhuriyet Meydanı'nda 10 Nisan'da çelenk sunma töreninin ardından vatandaşlarımıza hizmetlerimizle ilgili bilgilendirme yapmak ve kullandığımız ekipmanları tanıtmak amacıyla stant kuracağız. Aynı günün akşamına da Karataş bölgesinde bulunan Ferahiye ve Bilal Habeş camilerinde teravih namazı çıkışı lokma tatlı ikramında bulunarak programlarımızı sonlandıracağız."

Kaynak: AA / Güncel

Polis Haftası Kilis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? Nihal ve Bahar Candan davası ne oldu? Candan kardeşler tahliye edildi mi? Brawl Stars bakım molası ne zaman biter 2024? Brawl Stars bakım molası saat kaçta bitecek? 25 Nisan 2024 ESRA EROL İZLE #128226 Esra Erol canlı izleme linki! Erol Erol saat kaçta, ne zaman? Filozof Atakan'ın son hali! Filozof Atakan kaç yaşında, kimdir? Seçim parası ne zaman yatacak? Seçim ücretleri ne zaman yatacak? 31 Mart Seçim ücretleri ne zaman yatırılacak?
title