Haberler

Kılıçdaroğlu: Umarım İstanbul'un her tarafında kültür merkezleri olur

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu'na ziyareti sırasında İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin ilk durağı Baltalimanı oldu. Burada Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler İstanbul Su ve Kanalizasyon idaresindeki Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinin inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Genel başkanımızla yolda konuştuk blok binalar birer sanat eserine dönüştürülecek. Uluslararası çapta kalıcı bir sanat eseri. Çünkü böyle bir yapı başka türlü olmaz. İnşallah seneye ekim ayında gelip açılışını yapacağız." dedi. İnşaatın yapım süreci ile ilgili ise Kemal Kılıçdaroğlu bilgi aldı.

"İSTANBULLULAR KEYİF ALACAK"

Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin bir sonraki durağı Hasanpaşa'da restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Hasanpaşa Gazhanesi oldu. Kılıçdaroğlu Gazhanede incelemelerde bulunarak; iklim müzesi, tiyatro alanları, atölyeler, kütüphane, kafeterya ve sosyal alanların yer aldığı ve son aşamaya gelen projeyle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Gazhane ile ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, "Çok güzel bir kültür merkezi olacak. İstanbullular keyif alacak. Kadıköylüler keyif alacak. Umarım İstanbul'un her tarafında buna benzer kültür merkezleri olur. Başkan da çok kararlı yapacağım diyor" diye konuştu.

"İNŞALLAH BİTTİĞİNDE SİZİ DAHA ZAMANLI AĞIRLAMAK İSTERİZ"

Gezi sırasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kılıçdaroğlu'na, "Alanlar çok fonksiyonel. Bu alanlar bile kendi başına yaşam. O teras başka bir fonksiyon. Buradan çok yaratıcı işler çıkar. Biraz da kendi halkına emanet edildiğinde bütün alanlar kendisini ortaya koyabiliyor. O konuda Kadıköy civarı marifetlidir. İnşallah bittiğinde sizi daha zamanlı ağırlamak isteriz. Bir dahakine geldiğinizde kitapçıdan kitap satın alarak, kahve içerek belki bir oyun izleyerek ağırlamak isteriz" şeklinde konuştu.


- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title