Haberler

Kılıçdaroğlu: Şunun Şurasında 3 Aralık'a Ne Kaldı. Geliyor Gelmekte Olan

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmanın bir bölümünü, sosyal medya hesabında; “Şunun şurasında 3 Aralık'a ne kaldı. Geliyor gelmekte olan” açıklaması ile paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmanın bir bölümünü, sosyal medya hesabında; "Şunun şurasında 3 Aralık'a ne kaldı. Geliyor gelmekte olan" açıklaması ile paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün TBMM'de, grup toplantısında yaptığı konuşmanın bir bölümünün yer aldığı görüntüyü, sosyal medya hesabında paylaştı. Mesajında, "Şunun şurasında 3 Aralık'a ne kaldı. Geliyor gelmekte olan" açıklamasını yapan Kılıçdaroğlu, yayınladığı videoda şunları söyledi:

"Amerika'ya gittim. İngiltere'ye gittim. Havuz medyasına baktım, fırsatlar aradılar, 'Nasıl karalarız diye.' Uğraştılar, didindiler. 'Bu gezileri nasıl gölgeyebiliriz?' arayışı içindeydiler. Ama tabi bizim partililer de merak etti. 'Neden Genel Başkan Amerika'ya gitti, İngiltere'ye gitti, üniversitelerle görüştü, büyük firmalarla görüştü?'

3 Aralık'a kadar sabredin. 3 Aralık'ta yeni bir vizyonu açıklayacağız. Türkiye'nin tarihine şöyle bir bakın. Ortalama 7 yılda bir kriz olur. Bazen bu krizler çok derin olur. ve bu krizlerden bir avuç insan çok faydalanır. Büyük gelirler vurur. Ama milyonlar bu kriz nedeniyle büyük mağduriyetler yaşarlar. Ekonomi bakanlarını değiştirdiler, maliye bakanlarını değiştirdiler, hükümetler geldi gitti. Ama krizler bizim hayatımızda hep oldu. Türkiye'yi artık bu kriz zincirinden kurtarmamız lazım. Emin olun çok güzel şeyler açıklayacağız. Sonsuza kadar krizi bitirecek olan bir vizyon açıklayacağız. Vizyonumuz hazır. Ekiplerimiz hazır. Yatırımcılar hazır. Taze para hazır. Türkiye'yi bu beladan sonuna kadar kurtaracağız. 3 Aralık'ı bekleyin ve asla unutmayın. Geliyor gelmekte olan."

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Aralık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500

Yorumlar (2)

Aykut Kalanoğlu:

KARARSIZLAR partisinde kalmaya devam ! eğer ülkemizde çevreyi doğayı koruyacak betonlaşmayı durduracak bir parti kurulursa epey oy alır !

1
1
yanıtYanıtla
Bayram Akın:

Hiç vizyonu bir duruşu olmayandan vizyon dersi :)))

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title