Haberler
Güncelleme:

Kılıçdaroğlu'nun yanına gelip ekonomiden dert yanan kadının videosu sosyal medyada viral oldu

500

Yorumlar (15)

Eray Içkaya:

izlediğim chp tiyatrolarından biri daha olarak kayda geçti . müftü karısı mevzusundan il başkanına hatta kadın kolları baskanı çıkan yaşlı teyzeye kadar . 128. bölüm oldu

85
34
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

DİKKAT EDERSENİZ; AMERİKADA HAMBURGER YEMELER, SONRA BURDA MC DONOLDSA GİDEMEMELER. RESMEN KÜLTÜREL SOYKIRIMA MARUZ KALIYORUZ. ESKİDEN DOĞA VE TARİHİ GÜZELLİKLERLE RESİM ÇEKTİRİLİRDİ. ŞİMDİ YEMEKLERLE.

77
23
yanıtYanıtla
ramazan çelik:

ablacım istersen mcdondsın sahibini çağırakta poz ver torunlarınla...belki onunla beraber cennete girersin

55
43
yanıtYanıtla
Mehmet Celik:

bunun bir benzeride meral aksenere dert yanmisdi ne yazikki iyi parti kadin kollari uyesi cikdi yalancinin mumu cabuk sonermis bu magdonalcilar cogaldi her sey olabilir

63
31
yanıtYanıtla
Fatihan:

Kışı sıfat görüntü bu olunca ve bunuda konuşturan chp olunca bu tiyatro tutmuyor ve tutmazda.. çünkü partinin sütü bozuk

58
30
yanıtYanıtla
Mutsuz Okur:

Kılıçdaroğlu amerika'da kaybolduğu 8 saat için hamburger yedim demişti. Parti içinden birileri bu kadına söyleyeceği sözleri ezeberletmişler ve oraya çıkartmışlar. Bunu akp'nin yapması imkansız Kılıçdaroğlunu adaylıktan vazgeçirmeye zorlayanlar chp'li bir kilik olmalı.

54
31
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

benzer durumda çok insan var maalesef

44
28
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

KİME OY VERMİŞ AKP YE,AKP ŞİKAYET ETSİN

29
29
yanıtYanıtla
can erdemir:

Şimdi Hükümet değişse bile ekonomiden büyük beklenti içinde olmamak gerekir .Sonuçta kimsenin elinden sihirli değnek yok. Türkiye her 20 yılda bir 10 yıl buhran yaşar sonra düzelir.

33
25
yanıtYanıtla
Can :

İçeri alıyorlar derken sosyal medyada mikrofonu alıp atıp tutanlar her gün yeni video çekiyor, tamam anladık buda sizin kurgularınız ama bir dahakine açık bayan seçin, her seferinde kapalı bayan olmasın, değişiklik biraz bizde sıkıldık.

44
11
yanıtYanıtla
H do:

Bende starbucks a gidemiyorum sayın başkan nolcak?

27
7
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Arka Sokakları geçtiniz resmen

26
8
yanıtYanıtla
H do:

Tadı kaçtı

29
3
yanıtYanıtla
H do:

Bu haber iştahımı açtı gidip yan istasyonda bir iki hamburger gomcem

18
7
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Başörtüsü kamuflajlı Tayyip Erdoğan'ı eleştirmek için torununu MC . Danolds a götürememekten dert yanan kadın demekki oraya götürseydi Amerikaya ve Yahudilere yardım etmiş olacağını bilmeyecekti ! Demekki artık insanlar kendi evlerindeki yemekleride beğenmez olmuşlar ...! Demek açsın öylemi !

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title