Haberler
Güncelleme:

Kılıçdaroğlu AFAD'da çıkan yangına tepki gösterdi, AK Parti'den yanıt gecikmedi

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah AFAD'da kırtasiye ve günlük dosyaların bulunduğu idari büroda yangın çıkmasına ilişkin; "Belgeleri yakalım derken, binaları da yakmayın lütfen" dedi. Kılıçdaroğlu'nun tepkisine yanıt veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise "Siz yarıda kesilen görüntülü konuşmayı teknoloji zannettiğiniz için devletin kurumsal hafızasının yıllardır dijital ortamda depolandığından haberdar olmamanızı yadırgamıyoruz" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Erkan Can :

Dünya'da bütün büyük şirket ve hükümetler önemli bilgi ve verilerinin tamamını yazılı fiziki arşivlerde saklarlar,dijital ortamda depoladığınız hiç bir veri güvende değildir. ya yalan söylüyorsunuz,ya da çok büyük bir hata daha yapıyorsunuz sayın yardımcı..

203
199
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Kemal bey aday olmamalıydı

172
178
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

kimbilir ne dolaplar dönüyor seçim sabahını görün siz birde.

196
98
yanıtYanıtla
x girilmez:

bakmayın buna elindeki yazılı kağıdı okuyamıyor

98
47
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Çelişkili bir durum olduğunda dijital değil, kağıt geçerlidir. Misal diploman kağıt, tapun kağıt, arabanın ruhsatı kağıt. Ergenekon kumpasında gördük dijitale nasıl müdahale edildiğini. Kullanılan yazı karakteri ele verdi.

8
3
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Madem digital depolama var diye belgeler için odanız var ve saklanıyor. Dijital depolama algı ve vakit kazanma savunmasıdır. Odaya giriş bir kapıdır, aynı anda yürüme hızıyla bir kişi girebilir. Dijitale bir kablodur, elektrik hızıyla binlerce kişi girebilir.

6
3
yanıtYanıtla
Muhammet:

Ya ne boş adamsın şunu da aday diye koyuyorlar helal olsun yani

0
4
yanıtYanıtla
Haşim Örnek:

Ya bay bay kemal nolursun sen konuşma ya çok boş konusuyorsun ve sadece konuşuyorsun.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title