Haberler

Kestel Belediyesi'nden selzede çiftçilere gübre desteği

Güncelleme:

- Kestel Belediyesi'nden selzede çiftçilere gübre desteği Başkan Tanır, 23 ton gübreyi çiftçilere ulaştırdı Kestel Belediyesi ve Bursa İli Hayvancılığı Geliştirme Birliği'nin katkılarıyla, geçtiğimiz aylarda Kestel'de yaşanan sel afetinden etkilenen çiftçilere 23 ton gübre desteği verildi.

- Kestel Belediyesi'nden selzede çiftçilere gübre desteği

Başkan Tanır, 23 ton gübreyi çiftçilere ulaştırdı

BURSA - Kestel Belediyesi ve Bursa İli Hayvancılığı Geliştirme Birliği'nin katkılarıyla, geçtiğimiz aylarda Kestel'de yaşanan sel afetinden etkilenen çiftçilere 23 ton gübre desteği verildi.

Bir taraftan koronavirüs salgınına karşı etkin bir dezenfeksiyon ve vatandaşlara yönelik sosyal destek programlarını kesintisiz sürdüren Kestel Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yaşanan sel afeti sebebiyle olumsuz etkilenen çiftçileri unutmadı. Kestel Belediyesi ve Bursa HAGEL ortaklığı ile gerçekleşen proje kapsamında, sel sebebiyle mağdur olan ve ilgili birimlere müracaat eden tüm çiftçilere, toplamda 23 Ton gübre desteği verildi. Gübreler, Kestel Belediyesi'nin organizasyonuyla çiftçilere teslim edildi. Gübre dağıtımında bulunan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, her zaman çiftçi ve tarım işçilerinin yanlarında olduklarının altını çizdi. Projeye ilişkin konuşan Başkan Tanır, "Geçtiğimiz aylarda maalesef, sel afetleriyle karşı karşıya kalmıştık. Bu afetten sonra, yetkili birimlere müracaat edip, destek isteyen çiftçilerimize yönelik bir proje gerçekleştirdik. Bu kapsamda Bursa HAGEL ile ortak bir çalışma yaparak, 250'şer kilo olmak üzere toplamda 23 ton gübremizi çiftçilerimize ulaştırıyoruz. Afetin ilk anından itibaren Kestel Belediyesi olarak yoğun ve titiz bir çalışma başlattık. Selin getirmiş olduğu artıkların temizlenmesi daha sonra yaraların sarılmasıyla ilgili hem İlçe Belediyelerimiz, hem Büyükşehir Belediyemiz hem de devletimizin tüm imkanları hemşehrilerimizin yanındaydı. Çiftçimizin yaralarına bir nebze olsun merhem olabilmek için böyle bir çalışmaya imza atmış bulunuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kestel Belediyesi Kestel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title