Haberler

Kazada Hayatını Kaybeden Itfaiye Eri ve Araç Sürücüsü Ismail Cirit'in Cenazesi, Toprağa Verildi

Havza ilçesinde itfaiye aracının devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren itfaiye eri ve araç sürücüsü İsmail Cirit'in cenazesi, toprağa verildi.

Havza ilçesinde itfaiye aracının devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren itfaiye eri ve araç sürücüsü İsmail Cirit'in cenazesi, toprağa verildi.

Havza Belediyesi Gasilhanesi'nden alınan Cirit'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, baba evine götürülerek helallik alındı.

Cirit için Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Havza Bölge İtfaiye Grup Amirliği önünde tören düzenlendi. Törene katılan Vali İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cirit'in ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Vali Şahin, Cirit'in oğlu Tunahan'ı tören boyunca yanından ayırmazken, Başkan Yılmaz da kızı Tuğba'yı teselli etmeye çalıştı.

Daha sonra Kevser Camisi'nde İlçe Müftüsü İlyas Akyazı'nın cuma namazını müteakiben kıldırdığı cenaze namazının ardından Cirit'in cenazesi, 19 Mayıs Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze namazına Cirit'in ailesinin yanı sıra Valisi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Rıza Zengin, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Bir evde yangın çıktığı ihbarı üzerine Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Havza Bölge İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekip, İsmail Cirit'in kullandığı 55 APA 91 plakalı itfaiye aracıyla yola çıkmış, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu itfaiye aracı, Ilıca Mahallesi Göldağı mevkisinde devrilmişti. Kazada sürücü Cirit ile itfaiye çavuşu Murat Yılmaz ve itfaiye eri Rıfat Sezer yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf Ziya Yılmaz İbrahim Şahin Havza Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title