Haberler

Kayseri haberi: Kayseri'den kısa kısa

Güncelleme:

Kayseri haberleri: Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Süper Lig'de ilk kez taraftarının karşısına çıkacak Kayserispor'a destek çağrısında bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Süper Lig'de ilk kez taraftarının karşısına çıkacak Kayserispor'a destek çağrısında bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında yarın saat 19.15'te İstanbulspor'u konuk edecek.

Her zaman olduğu gibi bu sezon da Kayserispor'u yalnız bırakmayacaklarını belirten Büyükkılıç, taraftarları Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmaya davet etti.

Başkan Büyükkılıç, Bakan Karaismailoğlu ile görüştü

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile telefonla görüştü.

Büyükkılıç görüşmede, kış turizmi öncesi Rusya'dan Kayseri'ye charter seferleri düzenlenmesi talebinde bulundu.

Yatırımların da konuşulduğu görüşmede Bakan Karaismailoğlu da Büyükkılıç'a yakın zamanda, yapımı süren yeni tramvay hattının test sürüşü için kente geleceğini belirtti.

Güven timleri denetlendi

Vali Gökmen Çiçek'in talimatıyla kurulan güven timleri, Vali Yardımcısı Şemseddin Erkaya ve ilçe kaymakamları tarafından denetlendi.

Vali Yardımcısı Erkaya Osmanlı Sokağı'nda bulunan görevlileri, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan Kazancılar Çarşısı görevlilerini, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay ise yeraltı çarşısı görevlilerini denetledi.

Herhangi bir olumsuzluğa rastlanmayan denetlemelerde, görüşlerine başvurulan esnaf ve vatandaşlar da yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Yahyalı Belediyesi ilk kadın kooperatifini kurdu

Yahyalı Belediyesi öncülüğünde ilçe kadın istihdamını artırmak amacıyla ilk kadın kooperatifi kuruldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kuruluşun ardından kooperatifin daha işlevsel olabilmesi için Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından kurucu üyelere mentörlük eğitimi verilmeye başlandı.

Mentörlük eğitimleri kapsamında Yahyalı Belediyesi'nde toplantı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Esat Öztürk, oluşumun adının S.S. Yahyalı Elma Çiçeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi olduğunu ifade etti.

Kadınların başarılı olacağına inandığını belirten Öztürk, "Onlar hünerli ellerini bizlere gösterecekler. Ben hanım kardeşlerimize bu oluşumda yer aldıkları için yürekten teşekkür ediyorum. Kooperatif kanalı ile hazırlanan ürünleri hem internet üzerinden hem de ilçemiz meydanında satışa sunacağız." ifadelerini kullandı.

ORAN Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci de kooperatifin hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Memduh Büyükkılıç Kayserispor Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor? Magandalar kadın sürücüye saldırdı! Kadın sürücüye neden saldırdılar? Magandalar tutuklandı mı? Olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title