Haberler

Son dakika haber | KAYSERİ'DE 'HALAY BAŞI' VE 'MÜZİK SEÇİMİ' KAVGASINDA 5 GÖZALTI

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre KAYSERİ'de, bir düğün salonunda 'halay başı' ve 'müzik seçimi' kavgasında 5 kişi gözaltına alınırken, kavgayı ayırmaya çalışan 2 polis memuru ise yaralandı.

KAYSERİ'de, bir düğün salonunda 'halay başı' ve 'müzik seçimi' kavgasında 5 kişi gözaltına alınırken, kavgayı ayırmaya çalışan 2 polis memuru ise yaralandı.

Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Melikgazi ilçesi Kiçikapı Mahallesindeki bir düğün salonunda meydana geldi. Düğün sırasında davetliler arasında 'halay başı' ve 'müzik seçimi' konusunda tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kadınlar ve erkekler düğün salonunda kavga etti. Düğün salonunda büyüyen kavga yol ortasında devam etti. İhbar sonrası olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, kısa sürede büyüyen kavgayı ayırmaya çalıştı. 2 polis memuru kavgayı ayırırken yumrukların isabet etmesi sonucu yaralandı. Polisin müdahalesi ile kavga sonlandırıldı. Yaralanan 2 polis memuru, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kavgaya karışan Ahmet Ş., Abdullah Ş., Taner D., Murat G. ve Osman Ş. gözaltına alındı. İfadeleri alınan 5 şüpheli, serbest bırakıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

kavga Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title