Haberler

Kayseri'den kısa kısa

Güncelleme:

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu'nun yenilenen binası ve Erasmus+programı kapsamında öğrencilerin dil düzeylerini geliştirmek amacıyla Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından Yüksekokul içerisinde tefriş edilen bilgisayar laboratuvarı hizmete açıldı.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu'nun yenilenen binası ve Erasmus+programı kapsamında öğrencilerin dil düzeylerini geliştirmek amacıyla Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından Yüksekokul içerisinde tefriş edilen bilgisayar laboratuvarı hizmete açıldı.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, açılışa, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Borlu, Prof. Dr. Recai Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, Genel Sekreter Murat Yenisu, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ömer Yıldız, Dış İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ulaş Çınar, Genel Sekreter Yardımcısı Venhar Çokkeçeci ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Burada konuşan Rektör Çalış, yaklaşık 6 milyon lira harcanarak yenilenen Yabancı Diller Yüksekokulu binası ve bilgisayar laboratuvarının hayırlı olması temennisinde bulunarak, açılışı gerçekleştirilen laboratuvarın öğrenciler için güzel bir imkan olduğuna dikkat çekti.

Konuşmaların ardından yeni bina ve laboratuvar hizmete açıldı.

Büyükşehirin kütüphanelerinde saat değişikliği

Kayseri Büyükşehir Belediyesine ait Merkez Halk Kütüphanesi ve Şehir Kütüphanesi'nin çalışma saatleri haftanın 7 günü 09.00-21.00 olarak düzenlendi.

Belediyeye bağlı diğer kütüphaneler ise haftanın 7 günü 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın talimatıyla yapılan değişiklik uygulamaya konulurken, kartlı giriş çıkış sisteminin uygulandığı kütüphanelerde pandemi şartları kapsamında girişte kimlik, kütüphane kartı ve HES kodu eşleştirmesi uygulamasına devam edilecek.

Başkan Yalçın, çocuklarla ağaç dikti

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Alaybeyli Mahallesi'nde yeni oluşturulan mesire alanına çocuklarla birlikte ağaç dikti.

İlçenin kırsal mahallelerinde başlatılan yeşillendirme çalışmaları kapsamında Yalçın, Alaybeyli'de öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Mıçkır olarak bilinen bölgedeki etkinlikte Başkan Yalçın, öğrenciler ve öğretmenlerin katılımıyla 15 türden 170 ağacı toprakla buluşturdu.

Başkan Yalçın, törende öğrencilere Talas'ın ve Kayseri'nin güzelliklerini kapsayan bir kültür gezisi sözü de verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Erciyes Kayseri Rektör Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title