Haberler

Kayseri'deki O Kazayı Araştıranlar da Kaza Mağduru Oldu: 3 Yaralı

Kayseri'de, geçtiğimiz günlerde 11 kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardından İl Emniyet Müdürlüğü ile Hacılar Belediyesi ortaklaşa yapımı bozuk olan yolları araştırmak için 18 kişilik komisyon kurdu.

Komisyon, Hacılar yolu üzerinde çalışma yaparken komisyon ekibini taşıyan resmi plakalı otobüsün freni boşalarak çalışma yapan 3 görevliye çarptı. Yaralanan 3 görevli olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Hacılar Erciyes yolu üzerinde meydana gelen olayda, İl Emniyet Müdürlüğü ile Hacılar Belediyesi geçtiğimiz günlerde 11 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından, yapımı bozuk yolları araştırmak için 18 kişilik bir komisyon kurdu. Komisyonda görevli memurlar, 38 AH 128 plakalı resmi otobüs ile çalışma alanlarına getirildi. Komisyonda görevli memurlar çalışma yaptıkları sırada park halinde duran resmi plakalı otobüsün freni boşaldı. İçinde kimsenin olmadığı belediye otobüsü komisyonda çalışma yapan F.T., H.B. ve Ö.B.'ye çarptı. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralıları çeşitli hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı.

Meydana gelen olayın ardından İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem olay yerinde incelemelerde bulundu.

OLCAY DÜZGÜN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erciyes Hacılar Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title