Haberler

Katar Emiri ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir bir araya geldi

Güncelleme:

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Türkiye Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ile savunma sanayisinde iş birliğini görüştü.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Türkiye Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ile savunma sanayisinde iş birliğini görüştü.

Doha Uluslararası Deniz Savunma Fuarı ve Konferansı'na (DIMDEX 2022) katılmak için Katar'da bulunan Demir, başkent Doha'da çeşitli ülkelerin yetkilileriyle temaslar yürüttü.

Demir, Emir Şeyh Temim ile iki ülke arasında savunma sanayi alanında iş birliğini ele aldı.

Görüşmenin ayrıntılarına ilişkin bilgi paylaşılmadı.

Demir, ayrıca fuar kapsamında Azerbaycan Savunma Sanayii Bakanı Medet Guliyev, Bangladeş Kara Kuvvetleri Komutanı Safiuddin Ahmed ve Pakistan ordusundan Amiral Arifullah Huseyni başkanlığındaki Pakistan heyeti ile görüşmeler yaptı.

7. DIMDEX fuarı bugün başladı

Katar'da bu yıl 7'ncisi düzenlenen, savunma şirketleri arasında milyar dolarları bulan anlaşmaların imzalandığı deniz savunma fuarı DIMDEX 2022 bugün başladı.

Doha'da 23 Mart'a kadar sürecek fuar kapsamında, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 20 ülkeden 200'den fazla firmanın ürünleri sergileniyor.

DIMDEX 2022 fuarına, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonunda, Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçılar Birliği desteğiyle "Anadolu Tersanesi, Ares Tersanesi, Armelsan, ASELSAN, ASFAT, BİTES, BMC (Barzan Holding) Dearsan, Desan Tersanesi, Dorçe, Electroland, Esetron Savunma, Fora Savunma, HAVELSAN, HOYTEK, HTR, İşbir Elektrik, MENSAN, Meteksan Savunma, MKE AŞ, Nurol Makina, Öztek Tekstil, REPKON, ROKETSAN, SAHA İstanbul, SDT, Simsoft, STM, TAIS, Titra Teknoloji, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii ve Yonca Onuk" katılıyor.

Doha Uluslararası Deniz Savunma Fuarı, özellikle gemi yapımı ve gemilere monte edilen teknolojik sistemlerin yanı sıra radar, füze, deniz mayınları ve elektronik harp sistemleri gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren firmalara ürünlerini tanıtma ve yeni anlaşmalar yapma fırsatı sunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title