Haberler

Kayseri'den kısa kısa

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğünce, 8 Mart Pazartesi günü 11 mahallede su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğünce, 8 Mart Pazartesi günü 11 mahallede su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aşık Veysel Bulvarı'nda 2 adet U tipi alt geçit yapılması ve Furkan Doğan Kavşağı alt geçit yapılması işleri kapsamında, KASKİ mevcut hatların yer değiştirme işini tamamladı.

Bu kapsamda hat bağlantı çalışmalarının yapılabilmesi için 8 Mart 2021 Pazartesi günü 08.00 ile 24.00 saatleri arasında, Melikgazi ilçesinde Yıldırım Beyazıt, Köşk, Gültepe, Alparslan, Kılıçaslan ve Germir mahalleleri ile Kocasinan ilçesinde Fevzi Çakmak, Mimarsinan, Erciyesevler, Yıldızevler ve Uğurevler mahallelerinde su kesintisi yaşanacak.

Vatandaşların su kesintisinden etkilenmemesi için tedbir almaları uyarısında bulunuldu.

Talas Belediyesi Musiki Cemiyeti çalışmaları çevrim içi devam ediyor

Talas Belediyesi Musiki Cemiyeti faaliyetlerini çevrim içi yayın üzerinden gerçekleştiriyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından kasım 2021'de açılışı gerçekleştirilen Talas Musiki Cemiyeti, musikiseverlerle musiki ustalarını bir araya getirmeye devam ediyor.

Musiki Cemiyeti Genel Koordinatörü Tanburi Tevfik Soyata'nın öncülüğünde devam eden eğitim programlarında sözlü ve uygulamalı konular anlatılıyor.

Salı akşamları düzenlenen eğitim çalışmaları, salgının sona ermesiyle Ali Saip Paşa Sokağı'nda yer alan Musiki Cemiyeti binasında devam edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title