Haberler

Karting Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akademi Lise öğrencileri arasında düzenlenen Tam Gaz Heyecan 2022 Karting Turnuvası sona erdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 26 Şubat-29 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenen Tam Gaz Heyecan 2022 Karting Turnuvası'nın final yarışları iki kategoride de nefes kesen mücadelelere sahne oldu. 2 ayrı kategoride toplam 16 sporcunun katılımına sahne olan organizasyonda, 8 sporcunun mücadele ettiği kadın kategorisinde ilk sırayı Sude Yeter elde ederken, yine 8 sporcunun mücadele ettiği erkek kategorisinde ise Yusuf Efe Kurt birinciliği elde etti.

EŞSİZ BİR MOTOR SPORLARI DENEYİMİ YAŞANDI

Büyükşehir'in Akademi Lise üyesi 18-21 yaş arası mezun öğrencilerden oluşan 49 kadın ve 60 erkek olmak üzere toplam 109 öğrenci şampiyon olma yolunda tüm hünerlerini sergileyerek mutlu sona ulaştılar. Büyükşehir Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım'ın yanı sıra daire müdürlerinin de takip ettiği Tam Gaz Heyecan 2022 Karting Turnuvasının final yarışları ise eleme ve yarı finalde en iyi zamanlama turlarını yapan 8'şer erkek ve bayan toplam 16 finalist yarışçı, TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde 970 metrelik parkurda düzenlendi. Bayan ve erkek kategorilerinde; önce 15 dakikalık antrenman seansı, takiben 20 dakikalık sıralama seansı ve sonrasında 15 tur üzerinden final yarışlarında eşsiz bir motor sporları deneyimi yaşadı.

KATEGORİLERİDE İLK 3'E GİREN SPORCULARA ÖDÜL

Tam Gaz Heyecan 2022 Karting Turnuvası'nın final yarışında en iyi sıralamayı yapan ilk 3'er sporcu bayan ve erkek kategorilerinde ödül almaya hak kazandı. Organizasyon sonunda, kadın kategorisinde birinci sırayı Sude Yeter alırken, Buse Demirar ikinci ve Dilay Arıkan üçüncü olarak podyuma çıktılar. Erkek kategorinde ise birinciliği Yusuf Efe Kurt, ikinciliği Dogan Türkan, üçüncülüğü de İbrahim Koç elde etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

gençlik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title