Haberler

Kartepe'de Ulaşım Düzene Giriyor

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Kurulu ulaşımda çözüme kavuşturduğu uygulamaları ile vatandaştan tam not aldı.


Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in sonuç ve çözüm odaklı yönetim anlayışı çerçevesinde ilçede sorunsuz bir ulaşım için adım adım mesafe kat edildi. İlçedeki ulaşım sorun ve ihtiyaçlarının masaya yatırıldığı Kartepe Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Kurulu hayata geçirdiği uygulamaları ile vatandaşlardan da tam not aldı.

Kartepe İlçesindeki önemli ve öncelikli sorunlardan biri olan ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıları azaltmak ve herkesi memnun edecek çözümler bulmak adına çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu amaçla Belediye Başkanı Üzülmez'in talimatıyla belediye meclis üyeleri ve zabıta müdüründen oluşan 7 kişilik Kartepe Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Kurulu görev yaptığı süre içinde ulaşımda çözüme kavuşturduğu uygulamaları ile ilçe halkından da tam not aldı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında görev yapan meclis üyeleri Nilay Merttürk, Ahmet Atlı, Ercan Akçil, Ergül Şirin, Hikmet Çelebi ile Zabıta Müdürü Selman Çelik'ten oluşan kurul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile koordineli bir çalışma gerçekleştirdi. Kurul özellikle Kartepe ilçesinin ulaşım ile ilgili 20 ana madde üzerinde sonuç ve çözüm odaklı yönetim anlayışı çerçevesinde ulaşım sorununu ve ihtiyaçları masaya yatırdı.

Kurul üyeleri ulaşım konusunda herkesi memnun edecek çözümler bulunması noktasında taraflarla da toplantı ve görüşmeler yaptı. Kurulun çözüme kavuşturduğu gündem maddeleri arasında; "İlçede halk otobüsleri çalışma saatleri düzen altına alınırken Kartepe sınırlarında faaliyet gösteren kooperatiflerin birleşmesi de sağlandı. Okul öğrenci servisleri denetimleri yapılarak güzergahları düzenlendi.

Sinyalizasyon konusunda bas geç taleplerinde bulunuldu ve UKOME kararının uygulanması için süreç takibe alındı. Köseköy Goodyear mevki ulaşım güzergahı ile ilgili girişimler yapıldı, Suadiye kavşak düzenlenmesi gibi bölgelerde yönlendirme tabelaları, şehir içi trafik tabelaları düzenlemesi ve montajı sağlandı. Maşukiye Alabalık Vadisi'nde trafik akışının sağlanması için ekip görevlendirildi. Seka Kamp Alanı'nda da araç yoğunluğun giderilmesi için otopark düzenlenmesi ve trafik yönlendirilmesi sağlandı.

Otobüs durak talepleri yanında ilçe genelinde 70 adet okul, park, cami önlerine araç yavaşlatma kasis yapıldı. Zabıta Müdürlüğü bünyesinde Trafik Hizmetleri için ekip görevlendirmesi yapıldı. Ağır tonajlı araçlar ile hafriyat kamyonlarının ulaşım güzergahları belirlendi ve denetimleri zabıta trafik ekipleri aracılığıyla yapıldı. İlçede hafta içi günlerde şehir içi ulaşımı sağlayan ring hattının hafta sonu ve tatil günleri de çalışması başlatıldı".
Başkan Üzülmez'in yönlendirmelerini de dikkate alan koordinasyon kurulu üyeleri sorunların çözümü konusunda tarafların görüş ve önerilerini de dikkate alarak çalışmalarını çözüm odaklı sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title