Haberler

Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar Çalışmalarını Anlattı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına ilişkin, "Yaptıklarımla eğer ki İzmir'de (büyükşehir belediye başkanlığını) daha iyi yapabileceğime inanıyorsanız ve inanıyorlarsa o zaman büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterirler.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına ilişkin, "Yaptıklarımla eğer ki İzmir'de (büyükşehir belediye başkanlığını) daha iyi yapabileceğime inanıyorsanız ve inanıyorlarsa o zaman büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterirler." dedi.

Akpınar, kentte görev yapan gazetecilerle Zübeyde Hanım Nikah Evi restoranında bir araya gelerek görevde bulunduğu 4,5 yıl süresince yaptığı çalışmaları anlattı.

30 Mart 2014 yılında göreve geldiğinde şeffaf ve hesap verebilir bir belediye başkanı olacağını söylediğini anımsatan Akpınar, "4,5 yıldır bugün ölecekmiş gibi hazırlandım, hiç ölmeyecekmiş gibi çalıştım. Yerel yönetimlerin şeffaflığını hesap verme yükümlülüğünü korkmadan çekinmeden kamunun önüne çıkması gerektiğini düşünerek karşınızdayım. Bu yola hayallerimizle çıktık." dedi.

Akpınar, sokaktan ve halktan kopmayı reddederek halkla iç içe bir hizmet modelini benimsediklerini, yaptıkları çalışmalarla yalnızca İzmir'e değil tüm Türkiye'ye örnek olduğunu kaydetti.

Konuşmasının ardından bir gazetecinin "Yeni dönemde İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanlığına aday olacak mısınız?" sorusuna ise Akpınar, mevcut başkan Aziz Kocaoğlu'na yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, siyasetin hayat boyu devam edeceğini söyledi.

Hayatını siyasete verdiğini ve İzmir'e adadığını ifade eden Akpınar, şunları kaydetti:

"Yaptıklarımla eğer ki İzmir'de daha iyi yapabileceğime inanıyorsanız ve inanıyorlarsa o zaman büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterirler. Ama bugün mevcutta bir belediye başkanı olarak çalışmalarımı yaparken ben büyükşehiri ne kulise atarım ne de adayım derim. Eğer ki bana bu görev verilirse İzmir'de de tarihi bir oyla seçilirim."

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title