Haberler

Sivas'ta 68 köy yolu ulaşıma kapandı

Güncelleme:

KENT MEYDANINDAN KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLERSivas yoğun kar yağışıyla birlikte beyaza büründü.

KENT MEYDANINDAN KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER

Sivas yoğun kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. 68 köy yolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. Sivas İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekipleri kapanan köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Öte yandan Tarihi kent meydanında kartpostallık görüntüler oluşurken vatandaşlar o anları ölümsüzleştirmeyi unutmadı.

KARS'TA AĞAÇLAR KIRAĞI TUTTU

Kars'ta erken saatlerde etkili olan sisin ardından ağaçlar kırağı yağışı meydana geldi. Hava sıcaklığının sıfırın altı 14 dereceyi gördüğü ilde ağaçlar kırağı tuttu. Kars Çayı'nın etrafındaki ağaçların kırağıdan dolayı adeta beyaz çiçek açması ise renkli görüntüler ortaya çıkardı.

SİVAS

KJ: KARDAN AŞIK VEYSEL HEYKELİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Sivas'ta bulunan ve Türkiye'nin en genç kayak merkezi olma özelliğini taşıyan Yıldız Dağı Kayak merkezinde gece etkinliği düzenlendi. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü öğrencileri etkinlikte karı adeta sanata dönüştürdü. Öğrenciler kardan Aşık Veysel Şatıroğlu'nun heykelini yaptı. Görenlerin fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği heykel büyük beğeni topladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kars Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title